Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden Yozgatspor 1959 FK şampiyonluk parolasıyla başladığı ligde Yahya Ünal yönetimiyle yaşanan kötü gidişata dur diyebilmek için takımın başına başarılı hoca Feridun Dündar’ı getirdi. Henüz göreve yeni gelen Dündar boş durmayarak ilk idmanına çıktı. İdman kaleci ve forvet oyuncuların çalışmalarıyla devam etti.
HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK, BİR SAPMA OLMADI

İdman sonrası açıklamada bulunan yeni teknik direktör Feridun Dündar, ‘’Takımımız yeni bir oluşum içinde yeni bir hava içine girdi futbolcular. İstekli arzulu çocuklar. Bu kötü gidişe dur demek için buradayız. Hedefimiz mutlaka 3 puanla çıkacağız buradaki maçımızdan. Puan toplaya bildiğimiz kadar puan toplayacağız devre arasına kadar. Şunu söyleyeyim hedefimiz şampiyonluk, burada hedefimizde her hangi bir sapma yoktur. Ne gerekiyorsa teknik boyutta her türlü donanımımız var, bir sıkıntımız yok. Kısmet olursa Kırşehir maçıyla 3 puanı hedefliyoruz’’ dedi.

ZAMANA İHTİYACI OLAN OYUNCULAR VAR
Dündar, ‘’Şuan ki aldığımız oyuncular kaliteli oyuncular ama antrenmanları eksiği olduğu için şuanda hazır değil, bunlardan yararlanamıyoruz. Zamana ihtiyacı olan oyuncularımız var. Şuanda hazır oyuncular olmadığı için biraz sıkıntı yaşayacağız oda çok önemli değil, başka oyuncularımızla o sıkıntıyı kapatmayı düşünüyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim