Dülger, yardımcı antrenörü Ergün Kutsal ve Genel Menajer Vedat Kapsız ile birlikte ziyaret ettiği Sorgun Belediyespor teknik direktörü Feridun Dündar ile birlikte birlik mesajı verdiler. 
Sorgun Belediyespor gerçekleşen ziyarete Yozgatspor teknik direktörü Sadettin Dülger, yardımcı antrenörü Ergün Kutsal, Genel Menajer Vedat Kapsız, Sorgun Belediyespor teknik direktörü Feridun Dündar, Kulüp Başkan Yardımcısı Nihat Künbetli, Genel Menajer Fatih Çilibiş, Alt Yapı sorumlusu Mustafa Arslan katıldı. 
Ziyarette kısa bir konuşma yapan Yozgatspor teknik direktörü Sadettin Dülger, Yozgat’ın Bölgesel Amatör Lig’deki diğer takımı olan Sorgun Belediyespor’a geçtiğimiz hafta teknik direktörü olarak gelen Feridun Dündar’a görevinde başarılar dilemek ve hayırlı olsun demek amacıyla bir ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi. Sorgun Belediyespor’un gerçekten bu ligin en iyi takımlarından biri olduğunu dile getiren Dülger, ‘’Ancak lige kötü bir başlangıç yaptılar ve 4 müsabakada 2 puan aldılar. Şimdi takımın başına Feridun Dündar gibi bir teknik adamı getirdiler. Umarım bu kötü gidişata bir dur diyebilirler. Biz Yozgatspor olarak Sorgun Belediyespor teknik direktörü Feridun Dündar’a ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum’’ dedi.
Sorgun Belediyespor teknik direktörü Feridun Dündar ise, Yozgatspor teknik ekibinin kendisini ziyaretinden büyük onur duyduğunu ifade etti. Geçen hafta takımın başına gelerek çalışmalara başladıklarını hatırlatan Dündar, ‘’Bize hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Yozgatspor teknik direktörü Sadettin Dülger’e ve ekibine teşekkür ediyorum. Sorgun’a kadar geldiler ve bize destek oldular’’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim