Tecrübeli futbolcu düzenlenecek toplu imza töreninde kendisini kırmızı siyahlı takıma bağlayacak resmi sözleşmeyi imzalayacak. 
Dış transfer çalışmalarında Mustafa ve Özcan Gençoğlu gibi başarılı oyuncuları kadrosuna dahil eden Yozgatspor 1959 FK yönetimi son olarak görüşmelere devam ettiği Turgut Delen'le de her konuda anlaştı. 
Geçtiğimiz sezon Kilis Belediyespor formasını terleten 25 yaşındaki Turgut Delen, yeşil siyahlı formayla sahaya çıktığı 28 karşılaşmanın 27'sine ilk 11'de başladı. 
Sezon boyunca 2483 dakika sahada kalan tecrübeli stoper bu süre zarfında 7 sarı kart görürdü.
Van Büyükşehir Belediyespor’da futbol hayatına başlayan genç oyuncu yıllarca bu kulübün formasını terlettikten sonra, 72 Batmanspor’a transfer oldu. Burada 29 maçın tamamında ilk 11 de forma giyen Turgut Delen, Manavgat Belediyespor 1926 Bulancakspor, Cizrespor ve Kilis Belediyespor formalarını giydi. Bu kulüplerde bu güne kadar çıktığı 144 müsabakanın 129’unda ilk 11’de sahaya çıkarken, 144 maçın hiçbirinde de gol sevinci yaşayamadı. Bu güne kadar oynadığı müsabakalarda toplam 40 sarı kart gören yetenekli oyuncu 5 kez de kırımızı kart gördü. 

Editör: TE Bilişim