İftar yemeğine Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, İl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu, Sorgun Belediyespor bazı yöneticileri, Cadde Taraftarlar Derneği Başkanı Bahadır Şahin ve çok sayıda taraftar katıldı.
İftar yemeği sonrasında bir konuşma yapan Cadde Taraftarlar Derneği Başkanı Bahadır Şahin, güçleri nispetinde böyle bir iftar yemeği organize ettiklerini söyledi. İftar yemeklerinin onur konuğu olan Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü ve Yozgat eski milletvekili Osman Coşkun’a Yozgat sporuna verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek istediklerini dile getiren Şahin, ‘’Yozgat’a ve Yozgat sporuna her zaman desten olan Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun bu nazik davetimizi kırmayarak bizimle birlikte iftar yemeğimize katıldı bizleri onurlandırdı. Gönül isterdi ki bu yemeğimizi Cumhuriyet alanında bütün taraftarlarımıza bütün hemşerilerimizle beraber daha canlı daha güzel bir yemek vermek isterdik ama gücümüz buna yetti. ’’ dedi.
Yozgat İl Dernekler Müdürü Hakkı Yurtlu, bir ilin kalkınmasında sporun çok etkisinin olduğunu bunun içinde sahadaki 11 kişinin yetmediğini tribünde taraftarların etkisinin çok büyük olduğunu belirtti.
Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun ise Fatih Sultan Mehmet’in pencereden İstanbul’a bakarken annesinin geldiğini ve ‘Oğlum neden yatmıyorsun’ dediğini, bunun üzerine Fatih Sultan Mehmet’in ‘O karşıda İstanbul durduğu sürece ben bu yatakta yatamam, ya İstanbul beni alacak ya da ben o İstanbul’u alacağım’ dediğini söyleyerek, ‘’İşte böyle Fatih olunuyor ve İstanbul fethediliyor. Bende inşallah bu mübarek günde bir dilekte bulunmak istiyorum, son derece modern bir statta Yozgat’ta taraftarlarımızla iftar yapmayı Canab-ı Hak bize nasip etsin diyorum. Bunun olması içinde aynen İstanbul’un fethinde olduğu gibi ya statta Allah bize bu iftarı nasip eder yada biz bu canı bu yolda feda ederiz. Yozgat Allah’ın izniyle hak ettiği yere gelecek’’ diye konuştu.
Konuşmaların ardından Bozokspor antrenörlerinden Neşet Altunok, kendilerine her zaman her konuda destek olan Osman Coşkun’a fotoğraf hediye ederken, Cadde Taraftarlar Derneği Başkanı Bahadır Şahin ise Coşkun’a teşekkür plaketi verdi. Daha sonra taraftarlar canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Editör: TE Bilişim