Yozgat Özel Ergin İlk ve Ortaokulu eğitim faaliyetlerinin yanında kültürel ve sportif faaliyetlere de ağırlık veriyor. Sportif faaliyetlere sadece öğrenciler üzerinde değil öğrenci velilerinin de katılımı sağlanarak, veliler arası kaynaşma, veli öğrenci ilişkisi ve okul veli ilişkisini güçlendiriyor.
Özel Ergin İlk ve Ortaokulu kapalı spor salonunda gerçekleşen “Çocuğum ile Basketbol Şut Atma” turnuvasına katılım oldukça yoğun oldu. Çocuklarıyla bir takım oluşturan veliler omuz omuza birincilik için mücadele vererek, hem eğlendi hem de çocuklarıyla vakit geçirmenin hazzını yaşadı. İlk okulda dereceye giren ilk dört şöyle yer aldı; Birinci Cabir Murat-Yaren Murat, ikinci Ramazan Taş-Mustafa Taş, üçüncü Neşet Altınok-Yağızaltınok ve dördüncü ise Cevat Şavlak-Hüseyin Şavlak ikilisi oldu. Ortaokul kısmında ise Birinci Soner Koçak-Ümit Koçak, İkinci Mevlana Öztürk- Murat Öztürk, üçüncü Adem Çetiner-M.Mustafa Çetiner ve dördüncü ise Fuat Köksal-Ozan Köksal oludu.
Öncelikle turnuvamıza katılan ve ilgi gösteren velilerimize teşekkür ediyorum diyen Özel Ergin Okul Müdür Vekili Adil Gülaçtı; “Okul olarak eğitimin yanında kültürel ve sportif faaliyetlere önem veriyoruz. Bunun en açık göstergesi ise bu güne kadar sportif faaliyetlerde elde ettiğimiz başarıları gösterebiliriz. Düzenlediğimiz basketbol turnuvasında hem okul veli ilişkisini daha da güçlendirmek, hem de velilerin tamamı çalışmakta zaman zaman çocuklarına istemeden zaman ayırmakta zorlanmakta, biz de vesile olarak öğrenciyle velisinin daha keyifli zaman geçirmesini sağlamak istedik. Bunun yanında da okul velileri bir birleriyle kaynaşmasını sağlamak” diye konuştu.
Editör: TE Bilişim