Yozgat Spurs Başkanı Nuri Tinel, oynadıkları Tenis Eskrim Dağcılık maçının çok zor bir müsabaka olduğunu, bu zor müsabakadan da galip geldikleri için çok mutlu olduğunu söyledi. Tinel, bu şartlarda, bu psikoloji ile bu galibiyeti almanın çok önemli olduğunu vurgulayan Tinel, takımının Antrenör ve oyuncularına çok teşekkür ettiğini dile getirdi. Önlerinde bir İstanbul DSİ maçı olduğunu hatırlatan Tinel, ‘’Lider İstanbul DSİ ile deplasmanda karşılaşacağız. Bir diğer İstanbul takımı Tenis Eskrim Dağcılık karşısında aldığımız galibiyeti, İstanbul DSİ karşısında da yineleyip, sahadan galip ayrılarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz’’ dedi.
Bu senenin kendileri için büyük bir tecrübe olduğunun altını çizen Tinel, ‘’İnşallah ilerleyen senelerde biz oluruz yada olmayız, Yozgat’ta da basketbol sporunun ciddi profesyonel bir şekilde oynandığını herkese gösteririz, Yozgat’ımızdan da başarılı basketbolcular çıkarırız’’ diye konuştu.
Yozgat’ta sporun çeşitliliği adına güzel işler yaptıklarının altını çizen Tinel, her şeyin daha güzel olacağını, bunun içinde Yozgatlı basketbol severlerin kendilerine güvenmelerini, destek vermeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim