Çekerek Belediyespor Teknik Sorumlusu Münir Demircan, yaptığı açıklamada, sezonun gelecek pazar günü başlayacağını, bu yılki hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
    Bu sezonunun çok çetin geçeceğini anlatan Demircan, şöyle konuştu:
     ''İşi şimdiden sıkı tutmakta fayda var. Geçen sezon ki hata ve sıkıntılardan gerekli dersleri çıkarırsak ve dersimize iyi çalışırsak başarılı olmamamız için hiç bir neden yok. Bu sezon en az 20 maç bizleri bekliyor. Yozgat merkez ve bütün ilçelerin takımları ile mücadele edeceğiz. Bu vesile ile eskisinden daha fazla desteğe ihtiyacımız var.
    Bizlere bu desteği veren başta Belediye Başkanı Duran Özkan, Başkan yardımcısı Ömer Öcal, Kulüp Başkanı Adem Çetin, Asbaşkan Zeki Kırlı, diğer bütün yöneticilerimiz ve Çekerek esnaf ve halkına verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.''
    Geçen sezon Yozgat 2. Amatör Futbol Ligi'ni şampiyon olarak bitiren ancak lisanssız oyuncu oynatması sebebi ile şampiyonluğu elinde alınan Çekerek Belediyespor, Yozgat 1. Amatör Küme takımlarından Yeni Yozgatspor'u devralıp, isim değişikliği yaparak 1. Amatör Küme Futbol Liginde mücadele edecek.

Editör: TE Bilişim