Yozgat İkinci Amatör Küme Futbol Lig’inden Birinci Amatör kümeye yükselen yeşil beyazlı ekip 13 Eylülde başlayacak 2014-2015 futbol sezonu öncesi kadrosunu güçlendirdi. Yozgat Çamlıkspor Antrenörü Şakir Şahin’in yanı sıra, İl Özel İdarespor’dan Cüneyt, Sarayspor’dan Kaleci Mustafa, Furkan ve Abdurrahman, Gençlerbirliği’nden Mustafa Bolat, yine uzun yıllar İl Özel İdaresporda forma giyen Ethem, Ali, Ümit, Kelami, Şahbaz ve Feyyaz, Sarayspor’dan Sedat, Yeni  Yozgatspor’dan  Mehmet, Sefa, Uğur,  Eyüb’ü kadrosunu dahil  etti. Yeşil beyazlı ekip müsabakalar öncesi birkaç futbolcuyu daha renklerine bağlayacak.

Çamlıkspor kulüp Başkanı Çetin Uyar, ‘’Yeni sezon öncesi Antrenörümüz Şakir Şahin’in raporu doğrultusunda takımımızda eksik görülen mevkilere futbolcu transferimizi yaptık. Takımımıza kazandırdığımız futbolcu arkadaşlarımız uzun yıllar Yozgat amatör takımlarında başarı ile mücadele etmiş kendini ispatlamış arkadaşlarımız. Aramıza katılan arkadaşlar bundan sonra Çamlıkspor’un başarısı için ter dökecek. Lig öncesi sezona iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz ligde başarılı bir sezon geçirmek.  Takımıza başta kulüp binası olmak üzere maddi ve manevi katkılar sağlayan İşadamı ve Çamlıkspor Onursal Başkanı Zafer Özışık ile sanayi esnaflarından Yürekpen sahibi Yusuf Akyürek’e çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Futbola Yimpaş Yozgatspor alt yapısında başlayan daha sonra, Gençlerbirliği ve Sarayspor formlarını giyen ve sezon öncesi Çamlıkspor’a transfer olan aynı zamanda Çamlıkspor kulübünün Başkan Yardımcılığını yapan tecrübeli kaptan Abdurrahman Doğan ise, açıklamasında şunları söyledi. ‘’Çamlıkspor’da olmaktan çok mutluyum. Yıllardır Sarayspor’un başarılı olabilmesi için mücadele ettim. Bundan sonraki futbol hayatımı Çamlıkspor’da sürdüreceğim. Renklerimize bağladığımız arkadaşlarımızla birlik beraberlik ve kaynaşma içerisindeyiz. Çamlıkspor olarak yeni bir oluşum içerisindeyiz. İnşallah bu oluşum, amatör sporun gelişmesine önemli katkılar sağlayacaktır. Kendimize belirli aralıklarla hedefler belirledik. Amacımız, adım adım bu hedeflere ulaşmak. Yeni sezonun başta tüm takım arkadaşlarıma ve ligde mücadele verecek tüm takımlara, sporcularına ve yöneticilerine hayırlar getirmesini ve müsabakaların centilmence  geçmesini temenni ediyorum’’ diye konuştu.
Çamlıkspor’un çiçeği burnunda Antrenörü Şakir Şahin ise, sezon öncesi hazırlıkların yoğun bir tempo içiresinde devam ettiğini ifade etti. Yeni kurulmuş bir takım olduklarını dile getiren Şahin şöyle konuştu;

‘’Takımımız ilk senesinde İkinci Amatör kümeden Birinci Amatör kümeye çıkma başarısı gösterdi. Geçen yıl takımda mücadele eden futbolcu kardeşlerimizin yanı sıra bünyemizi kattığımız yeni transferlerimiz ile yeni sezon öncesi genç, koşan ve mücadele eden bir takım oluşturduk. Lig maçları öncesi hazırlıklarımızı antrenman programları ve hazırlık maçları ile sürdürüyoruz. Takım içindeki arkadaşlık uyumu üst seviyede bunu sahaya yansıttığımız takdirde önemli başarılara imza atacağımızı düşünüyorum. Çamlıkspor takımı iyi yolda. Takımıza güveniyorum. Lig maçları başlayıncaya kadar hazırlıklarımız yoğun bir tempo ile devam edecek. Ligdeki ilk maçımız deplasmanda Akdağmadeni Belediyespor ile oynayacağız. Deplasmandan puan yada puanlarla döneceğimize inanıyorum. Takımımız bunu başaracak güçte.’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim