Bölgesel Amatör Ligi 4. Grupta verdiği mücadele sonucunda ligde kalan Sorgun Belediyespor, Yozgat Amatör Küme Futbol Ligi'nde şampiyon olan Sarıkaya Belediyespor ile baraj maçı oynayacak.

                Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Halil Türkmen, bu yıl Yozgat'ı Bölgesel Amatör Lig 4. Grupta mücadele ederek temsil eden Sorgun Belediyespor'un özellikle ikinci yarıda iyi bir performans sergileyerek, ligde kalma başarısını gösterdiğini söyledi. Türkmen, Sorgun Belediyespor'un ligde kalması nedeniyle, önümüzdeki sezon Yozgat'ı ligde temsil edecek takımın belirlenmesi amacıyla Yozgat Ligi Şampiyonu Sarıkaya Belediyespor ile baraj maçı oynayacağını bildirdi.

                Türkmen, 24 Nisan Pazar günü saat 14.00'de Bozok Stadı'nda oynanacağını, maçtan galibiyetle ayrılan takımın önümüzdeki sezon Yozgat'ı ligde temsil edeceğini sözlerine ekledi.

SORGUN KENDİNDEN EMİN

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligi4.grupta mücadele eden Sorgun Belediyespor, ligden çekilen Çankırı İl Özel İdarespor maçını oynamadan hafta sonunu 3 puan alarak ligi 19 puanla 8.sırada tamamladı.

                Sarıkaya Belediyespor ile oynanacak olan play-off maçı öncesi Sorgun Belediyespor hafta sonunu hazırlık maçı yaparak değerlendirdi. Sorgun Belediyespor cumartesi günü saat:14.00'de Merzifonspor ile yaptığı özel maçtan 0-0'lık skorla ayrıldı.

                Sarıkaya Belediyespor maçı öncesi iyi bir hazırlık maçı geçirdiklerini belirten Sorgun Belediyespor antrenörü Muammer Pirinççi “Bu sezon Bölgesel Amatör Liginde kalmayı garantiledik. İkinci yarının başında geldiğimiz Sorgun Belediyespor'a 18 puan kazandırarak ligin alt sıralarından kurtarmayı başardık.

                Şimdi önümüzde oynayacağımız Sarıkaya Belediyespor ile play-off maçı bulunuyor. İnşallah ben ve takımın bu maçtan da galibiyetle ayrılarak gelecek sezon 3.lige çıkmak için her şeyi yapacağız. Biz Sorgun Belediyespor olarak bunu yapacak güçteyiz” dedi.

Editör: TE Bilişim