BAL liginde mutlak şampiyonluk hedefleyen kırmızı siyahlı takım Teknik Direktör Memduh Fidan’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Kırmızı-siyahlı ekip en son  Mersin Büyükşehir Belediyespor’da form giyen 26 yaşındaki defans oyuncusu Burak Altunay’ı kadrosuna kattı. Genç savunma oyuncusu ile daha önce yapılan görüşme yapan yönetim Yozgat’a davet ettiği futbolcu ile sözleşme imzaladı. Ligin en iyi savuma oyuncuları arasında gösterilen Burak Altunay, Mersin Büyükşehir Belediyespor’un yanı sıra Turgutluspor, Ergene Velimeşespor, Dersimspor, Bayburt Grup İl Özel İdaresi Gençlik ve Spor, Gümüşhanespor, Toroslar Belediyespor, Polatlıspor ve Keçiören formalarını giydi. Osmanlıspor alt yapısında da forma giyen  Burak Altunay şampiyonluklara alışık olduğunu ve Yozgatspor’da da şampiyonluk yaşayacağına inandığını söyledi.
Teknik Direktör Memduh Fidan’ın kendisini özellikle takımda görmek istemesinden mutlu olduğun ifade eden Burak, takım içerisinde sağlanacak kardeşlik ortamı ile başarının geleceğini vurguladı. 
Yozgatspor 1959 FK Asbaşkanı Ahmet Akgün, Burak Altunay listelerinde bulunduğunu belirterek, teknik heyetin raporu doğrultusunda transfer ettiklerini söyledi. Savunma hattını güçlendirdiklerini aktaran Akgün, orta saha ve santrafor için görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

 

Editör: TE Bilişim