Bozokspor'un altyapısından yetişen 2002 doğumlu Mustafa Yorulmaz, Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, Abdülkadir Toprak da Galatasaray takımına transfer oldu. 
Antrenör Neşet Altınok ve Özkan Bayram, Bozokspor kulübünün Yozgatlı gençlerin elinden tutup, onları yetenekleri doğrultusunda en iyi yerlere taşımaya devam edeceklerini söyledi. 

Altınok, ''Yozgat'ta oldukça yetenekli sporcular var. Sadece futbol değil diğer branşlarda da başarılı olup, ulusal takımlarımızda yer edinecek bu sporcuların önlerinin açılması, ellerinden tutulması gerekir'' dedi.


Bozozspor olarak bir kaç yıl önce başlattıkları çalışmalar neticesinde Yozgat'taki genç yetenekleri tespit edip onları yetiştirmeye başladıklarını dile getiren Altunok, ''Yetiştirdiğimiz genç yetenekler lig takımlarının ilgisini çekiyorlar. Daha önce de üst liglere sporcu gönderdik. Bu sene ise Mustafa Yorulmaz arkadaşımızı Süper Lig takımlarında Gençlerbirliği'ne, Abdülkadir Toprak arkadaşımızı ise Galatasaray'a gönderdik. Bu tip yetenekleri liglere göndermenin haklı gururunu yaşıyoruz'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim