Yozgat Bozokspor Antrenörü Adem Kızılay, yarın deplasmanda karşılaşacakları Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u yenmek için sahaya çıkacaklarını söyledi. Bu müsabaka iyi hazırlandıklarını dile getiren Kızıla, ‘’Güçlü rakibimizi yenebilecek güçteyiz. Uzun lig maratonunda beklemediğimiz mağlubiyetler almıştık. Allah’a şükür geçtiğimiz iki hafta da bunun telafisini yaptık. Şimdi sıra geldi Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u yenmeye. Yarın deplasmanda karşılaşacağımız güçlü rakibimiz karşısında güzel bir oyun ortaya koyarak haklı bir galibiyet almak istiyoruz. Hafta başından buyana Sakarya Büyükşehir Belediyespor maçına hazırlandık. Oyuncularımız moral ve motivasyon açısından iyi durumdalar. Biz Yozgat Bozokspor olarak bütün müsabakalarımızı hedefe ulaşmak için kazanmak istiyoruz. Çalışmalarımız bu yönde. Biz bütün maçları tek tek ele alıp rakiplerimize göre hazırlanıp, maça çıkıyoruz. Geçtiğimiz haftalarda yeni bir takım olmamız nedeniyle bazı sıkıntılar yaşadık ama artık takımımız oturmuş durumda ve artık çok daha güzel müsabakalar çıkarmaya başladık. Rakiplerimiz bizden çekiniyorlar. 
Biz ilk defa mücadele ettiğimiz bu ligde adımızdan sıkça söz ettirmeye başladık. Şampiyonluğun, Süper Lig’in en büyük adayları arasında gösteriliyoruz. Bu nedenle de ligdeki bütün rakiplerimiz ve oyuncuları kendilerini göstermek için maça ayrı bir konsantre oluyorlar. Biz her şeye rağmen çıktığımız bütün müsabakaları kazanmak için gayret gösterdik. Şimdi önümüzde Sakarya Büyükşehir Belediyespor müsabakası var. 
Deplasmanda karşılaşacağımız ligin güçlü ekiplerinden Sakarya Büyükşehir Belediyespor’u kendi evinde yenerek Yozgat’a moralli dönmenin hesaplarını yapıyoruz. Rakibimiz güçlü olabilir ancak biz onlardan daha güçlü bir ekibiz ve hedefe ulaşmak için bütün rakiplerimizi yeneceğiz. 
Son haftalarda yakaladığımız çıkışı da Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşısında devam ettireceğiz. Ben oyuncularıma inanıyorum. Bizi destekleyen taraftarlarımız da bize inansın’’ dedi.

Editör: TE Bilişim