Ankara’da oynanan müsabakaya iki takım da dengeli başladı. Hem Yozgat Bozokspor hem de Beykoz Belediyespor ilk dakikalarda gerçekleştirdikleri ataklarda elleri boş dönerken, müsabakanın ilk 10 dakikalık bölümü 3-2 Beykoz Belediyespor’un üstünlüğü ile geçildi. Karşılıklı ataklarla geçilen müsabakanın 17’inci dakikasına Beykoz Belediyespor Yozgat Bozokspor karşısında 5-4 öne girerken bu dakikada müsabaka hakeminin tartışmalı kararı sonrasında Yozgat Bozokspor’dan Emre Öz kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Bu dakikadan itibaren moralmen sıkıntı yaşayan Yozgat Bozokspor hem ileride hem de defansta ciddi hatalar yapınca güçlü rakibi Beykoz Belediyespor oyuna ağırlığını koydu. Beykoz Belediyespor bir sayılık farkı bir ara 5 sayıya kadar çıkardı. Yozgat Bozokspor Antrenörü Adem Kızılay, takımının kötü gittiği sırada bir mola aldı. Molanın ardından sahaya dönen Yozgat Bozoksporlu oyuncular toparlanarak oyunda dengeyi sağladı. Hem hücumda hem de defansta etkili olan Yozgat Bozokspor 5 sayılık farkı kapatarak skoru 8-9’a kadar getirdi. Müsabakanın ilk yarısı ise Beykoz Belediyespor’un 9-10 üstünlüğü ile tamamlandı. 
İkinci yarıda karşılıklı ataklar ile geçildi. Müsabakanın 35’inci dakikasında skor 13-13’e geldi. Karşılıklı goller ile geçilen müsabakanın 50’inci dakikasına da iki takım 19-19 berabere girdi. 54’uncü dakikada 21-21 berabere devam eden müsabakada Yozgat Bozokspor savunmada ve kalede etkili olurken hücumda geliştirdiği ataklardan boş döndü. Müsabakanın bitimine 30 saniye kala Beykoz Belediyespor geliştirdiği atakta rakibi karşısında bir gol bularak skoru 22-21’e taşıdı. Yozgat Bozokspor’un son kez geliştirdiği atakta ileri uç elemanlarının aceleci davranması ve Beykoz Belediyespor’un kalecisinin güzel kurtarışı ile skora eşitliği getiremeyince müsabakayı bir bayı farkla 21-22 kaybetti. 
Beykoz Belediyespor aldığı bu galibiyet ile final grubunda puanını 4’e yükselterek liderliğini sürdürürken, Yozgat Bozokspor ise bir puanda kaldı.

Editör: TE Bilişim