Geçen hafta sonu Sivas Gençlikspor'u deplasmanda mağlup ederek ligdeki ilk puanını alan Yozgat Bozokspor’da amaç yarınki Zonguldak Sanat Teknikspor maçını da kazanarak iyi bir seri yakalamak. Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda oyuncuların moralli ve istekli olması bu karşılaşma öncesi yönetim ve teknik ekibi mutlu ederken oyunculardaki tek düşünce ise mutlak galibiyet. 
Geçen hafta Sivas Gençlikspor karşısında sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Aytekin ve Emin'in tedavileri devam ediyor. Bu iki oyuncunun Zonguldak Sanat Teknikspor karşısında takımdaki yerlerini alacakları öğrenilirken ancak oyuncuların bu müsabakada riske edilmeyeceği ve ligin 4. haftasında deplasmanda karşılaşacakları zorlu Adana Gençlikspor karşılaşmasında ilk 7'de forma giyebilecekleri öğrenildi. 
Yozgat Bozokspor ve Zonguldak Sanat Teknikspor takımlarının karşı karşıya gelecekleri 3. hafta maçı yarın saat 12.00'da Yozgat Bozok Spor Salonu'nda başlayacak. Maçı Ankara bölgesinden Deniz Öztürk ve Emre Kızıltan ikilisi yönetirken maçın gözlemciliğini ise Kırşehir bölgesinden Salih Köseoğulları yapacak.

Editör: TE Bilişim