Antrenör Adem Kızılay, deplasmanda alacakları galibiyetle puan cetvelindeki yerlerini korumak istediklerini söyledi.

Konuk ettiği lider Beykoz Belediyespor karşısında istediği galibiyeti alamayan Yozgat Bozokspor, önümüzdeki Pazar günü saat 13.00’da Osman Solakoğlu Spor Salonu’nda Bahçeşehir Okulları takımı ile oynayacağı maça yöneldi.

Hazırlıklarının sonuna gelen Yozgat Bozokspor Hentbol takımının Antrenörü Adem Kızılay, amaçlarının ilk 4 takım arasına girmek olduğunu söyledi. Kızılay,

‘’Play-off grubuna 8 takım yükselecek. Bu 8 takımdan ilk 4 takım diğerlerine göre daha avantajlı sahaya çıkacak. İlk iki takım 3 puanla, üçüncü 2, 4’üncü ise bir puanla play-off elemelerinde mücadele edecek. Bizim amacımız ilk 4 takım arasına girip, play-off müsabakalarına avantajlı başlamaktır’’ dedi.
Bu avantajı yakalayabilmek için Pazar günü deplasmanda Bahçeşehir Okulları takımını yenmek durumunda olduklarını kaydeden Antrenör Kızılay, ‘’İyi hazırlandık. Rakibimize göre daha iyi durumdayız. Alacağımız galibiyet bizi istediğimiz noktada ligi bitirmemize katkı sağlayacaktır. Her kes bunun bilincindedir’’ diye konuştu. 
Ligde haftanın maçı Cumartesi günü oynanacak Konya Selçuklu Belediyesi-Anadolu Üniversitesi maçıyla başlayacak. Lider Beykoz Belediyesi-Serik Belediyes’ni konuk ederken yakın takipçilerinden Aziziye Belediyesi Termalspor-Rize Gençlikspor’u ağırlayacak. Sakarya Büyükşehir Belediyespor’un dinleneceği bu hafta sonunda Ankara Metropol-Aydın PTTspor, Hentbolspor-İzmir Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak.

Editör: TE Bilişim