Sivas bölgesinden Halil Kılıç ve Hamza Sükan yönettiği maçta temsilcimiz yakaladığı üç sayılık farkı koruyamadı.

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklarla geçti.  Zorlu maçın 5’inci dakikası 3-3 ile geçilirken konuk takım Karşıyaka ilerleyen dakikalarda  oyunu kontrol etmeyi başardı. Kırmızı siyahlı temsilcimiz farkın açılmasına izi vermezken, 2.’inci dakikada 10-10 eşitlik sağladı. Bu dakikadan sonra oyuna ağırlığını koyan Kırmızı siyahlı temsilcimiz 25’inci dakikayı 13-10 önde geçti. Temsilcimiz ilk yarıyı da 15-13 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikini yarısının ilk dakikaları da karşılıklı ataklara-la geçti. Konuk ekip  40’ıncı dakikadan itibaren skor ve oyun hakimiyetini aldı. Bu dakikalarda hakemlerin kararları da atmosferi de gerdi. 45’inci dakika 19-19 tamamlandı. Her iki takımda da top kayıpları dikkat çekerken, 50’nci dakika 20-20 ile geçildi. Son 10 dakika hayli çekişmeli geçerken, konuk ekip kadro genişliği ile oyunda rotasyonla son dakikalara daha diri girdi. Karşıyaka Belediyespor, Yozgat’tan 24-25 galip ayrılarak puanını 6’ya çıkardı.

Yozgat Bozokspor’dan Çağrı ve Kerim, Karşıyaka Belediyespor’dan Yiğit, Özgür ve Doğucan sarı kart gören isimler oldu. Yozgat Bozokspor’dan Burak, Karşıyaka Belediyespor’dan Emre, Doğucan, Özgür ve Onur iki dakika cezası aldılar.

Editör: TE Bilişim