Geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan Basketbol Turnuvasında kendini gösteremeyen Bozok Üniversitesi, futbol müsabakasında şeytanın bacağını kırdı. Bozok Üniversitesi ilk maçta Amasya'ya tek golle boyun eğerken dün çıktığı karşılaşmada ne yapabileceğini gösterdi.
    Maça sağlı sollu ataklarla başlayan Bozok Üniversitesinin ataklarına engel olamayan Sinop Üniversitesi Maçın ilk dakikalarında kalesinde golü gördü.
    Yer yer sertliklerinde görüldüğü maçın faturası Sinop Üniversitesi oyuncuları ve teknik ekibi tarafından karşılaşmanın hakemine kesildi.
    Maç içerisinde teknik ekibi uyarmak için saha kenarına gelen karşılaşmanın hakemi hakaretlere maruz kaldı. Konuşmalarla birlikte olay alevlenerek kavga haline geldi.
    Karşılılı itişmelerin olduğu olaya saha dışında bulunan güvenlik güçleri müdehale etti. Olayların büyümemesi nedeniyle bazı oyuncular ve yöneticiler saha dışına alındı. Olaylara karışmayan ve oyun disiplininden kopmayan Bozok Üniversitesi futbol takımı skoru 5-1'  e getirdi.
    Karşılaşmanın sona ermesiyle birlikte her iki takım oyuncuları da birbirlerini kutlayarak sahadan ayrıldı fakat maç sonunda da Sinoplu yöneticilerin karşılaşmanın hakemine tepkisi sürdü. Turnuvanın ikinci maçında galibiyeti bulan Bozok Üniversitesi futbol takımı bu gün ise saat 11:00' da Çorum Hitit Üniversitesin ile karşılaşacak.
   
Editör: TE Bilişim