Minik, yıldız, genç erkekler ve bayanların iştirak ettiği turnuvaya Mersin, Ordu, Tarsus, Toroslar, Kütahya ve Ankara'dan iki takımın katılımıyla Spor Salonu'ndaki turnuva yarın tamamlanacak.
     Boğazlıyan Pansu Şekerspor Kulübü Boks Antrenörü Kemal Akdağ, minik, yıldız, genç erkekler ve bayanların iştirak ettiği turnuvaya yaklaşık 90 sporcunun katıldığını söyledi. Akdağ, bu turnuvaların amacının sporcuların eksikliklerini görmek ve tecrübe kazandırmak olduğunu bildirdi.
GENÇLER SPOR İSTİYOR
    Boğazlıyan Pansu Şekerspor Futbol Takımı Antrenörü Doğan Ayyıldız, her yıl açılan yaz spor okulunun bu yıl açılmadığını belirterek, ''Umarım önümüzdeki yıl yoğun taleple birlikte çim sahada yaz futbol okulu açılır'' dedi.
     Geçtiğimiz yıllarda 12-14 ve 14-16 yaş grupları arası gençleri 40 gün süreyle yaz futbol okulunda eğitim verdiklerini bildiren Ayyıldız, toprak futbol sahasının zemininin uygun olmadığını söyledi. Ayyıldız, bu yıl yaz futbol okulunun açılmadığını vurgulayarak, ''Yaz spor okullarında gençler tatil döneminde hem boş zamanlarını değerlendirip hem de spor eğitimi alıp fiziksel gelişimlerine de destek olunuyordu, ama bu yıl da talep olmasına karşın sahanın uygun olmamasından dolayı bu etkinliği düzenleyemedik'' diye konuştu.

Editör: TE Bilişim