Geçen sezonun ki kadrosunu yaptığı transferlerle güçlendirme çalışmaları devam eden Boğazlıyan Şekerspor çileklerine kavuştu.
Şekerspor Bal Ligi ekibi Osmaniyespor’dan stoper Safa ve Orta Saha oyuncusu Çağatay’ı renklerine bağladı.
Yöneticiler ile kulüp tesislerine gelen ve takım arkadaşlarıyla tanışan Safa ve Çağatay burada kendilerini 2’şer yıllığına Boğazlıyan Şekerspor’a bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Açıklamalarda bulunan iki futbolcu Safa ve Çağatay, kendilerine bir çok takımdan teklif geldiğini fakat Boğazlıyan Şekerspor’un daha cazip ve daha samimi oluşları sonrası Şekerspor’a evet dediklerini söylediler. Boğazlıyan Şekerspor’un yeni stoperi Safa; ‘’Osmaniyespor’da uzun zamandır forma giyiyorduk Boğazlıyan Şekerspor’dan teklif aldık oturduk konuştuk ve anlaştık bu sene ki hedeflerinin Bal ligi olması buraya gelmemde etkin bir rol oynadı. Takımımla ilk maçıma çıktım arkadaşlık ortamı çok süper ve çokta kaliteli bir kadro var. Hatta bana göre Boğazlıyan Şekerspor’un şuandaki kadrosu bu ligden 3 gömlek üstün iyi bir hazırlık maçı oldu hem bizim için hem de takım adına inşallah takıma daha çabuk uyum sağlayarak hedeflediğimiz yerlere ulaşırız’’ dedi.

Boğazlıyan Şeker-spor’un Osmaniye-spor’dan bir diğer yeni transferi Orta Saha oyuncusu Çağatay ise, ‘’Boğazlıyan’da geldiğimiz ilk dakikadan itibaren güzel bir atmosferle karşılaştık. Ben açıkçası böyle bir şey beklemiyordum. Bir çok takımdan tekliflerde geliyordu fakat Şekerspor’un hem teklifi çok iyiydi hem de çok samimi göründüğünden burayı seçtim ve buraya gelip maça da çıktıktan sonra ne kadar doğru bir karar verdiğimi anladım. Bu takıma ve bu taraftarlarımıza şampiyonluk yakışır, inşallah bu sene bunu hep birlikte başaracağız’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim