Bu sezon kadrosunu koruyan ve güçlü kadrosunun üzerine takviyeler yaparak daha da güçlenen Boğazlıyan Şekerspor sezon öncesi hazırlık maçında ligdeki rakiplerinden olan Sarıkaya Belediyespor ile karşılaşacak.
Yarın ilçe stadında saat 16.00’da başlayacak olan karşılaşmaya Boğazlıyan Şekerspor bu sezon ligde mücadele edeceği ideal ilk 11’i ile çıkması beklenirken Antrenör Doğan Ayyıldız’ın maçın ilerleyen bölümlerinde kendisinden forma bekleyen yeni transferler ve genç oyunculara da şans vereceği öğrenildi.

Boğazlıyan Şekerspor Antrenörü Doğan Ayyıldız kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında hem takım hakkında hem de yeni sezon hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Ayyıldız, ‘’Bu yıl geçen sezon oluşturduğumuz kadromuzu koruduk sadece geçen sezondan 3 oyuncu ile yollarımızı ayırdık ve bu 3 oyuncunun yerlerine daha kaliteli futbolcular transfer ederek kadromuzu güçlendirdik. Kamp dönemini en iyi şekilde geçirdik takımda şuanda her şey yolunda zaten geçen sezon beraber oynamış ve şampiyonluğu kıl payı kaçırmış bir takım var elimizde o nedenle bütün futbolcularımız bir birlerini tanıyorlar aramıza yeni katılan futbolcu kardeşlerimizde bu kamp döneminde uyum sürecini çabuk atlatarak takıma uyum sağladılar şuanda stoper kısmına bir takviye yapacağız bu yönde görüşmelerimiz ve çalışmalarımız sürüyor stoper transferini de birkaç güne bitireceğiz’’ dedi.

Ayyıldız; ‘’Şampiyonluk hedefiyle başlayacağımız sezon öncesi hem takımı hem de eksiklerimizi görmek adına ligdeki rakiplerimizden olan Sarıkaya Belediyespor ile Pazar günü bir hazırlık maçı yapacağız bu hazırlık maçına da lig maçıymış gibi çıkacağız benim için bu karşılaşmada skor önemli olmayacak asıl önemli olan futbolcularımın ve Boğazlıyan Şekerspor olarak lige ne kadar hazırız ona bakacağız’’ diye konuştu.

Bu sezon ligde kadrolarını korudukları ve bu kadronun üzerine kaliteli takviyeler yaptıkları için tüm gözlerin üzerlerinde olacaklarının farkında olduğunu dile getiren Ayyıldız; ‘’Geçen yıl olduğu gibi bu yılda lige şampiyonluk parolasıyla başlayacağız ve geçen yıl kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl kazanacağımıza inanıyorum. Şuanda ligin mutlak şampiyonluk favorisi olarak gösteriliyoruz çünkü tüm takımlar kadrolarını bozarak sıfırdan takım oluşturdular. Biz ise geçen sezon ki kadromuzu koruyarak bu kadronun üzerine ince dokunuşlar yaparak daha da güçlendik o nedenle ligin şampiyonluk yolunda mutlak favorisi olarak gösteriliyoruz bu nedenle lig başladığında her takım bizden puan yada puanlar almak adına sahada var güçleriyle mücadele edeceklerdir fakat biz Boğazlıyan Şekerspor olarak bu yıl mutlaka şampiyon olmak adına elimizden gelenin fazlasını yapacağız taraftarlarımızın gönlü rahat olsun ve bizi desteklemeye devam etsinler onlara bu yılda izlerken büyük zevk alacakları bir Boğazlıyan Şekerspor izlettireceğiz’’ şeklinde görüş bildirdi.

Editör: TE Bilişim