Boğazlıyan Şekerspor yönetimi dün Kayseri’de ki toplantıda bir araya geldi. Yapılan toplantının ardından Boğazlıyan Şekerspor yönetimi takımla yönetim arasında ki köprü görevini üstlenecek olan takımın Futbol Şube sorumluluğuna getireceği isim konusunda bilgi alışverişinde bulundular ve yapılan görüşmelerin ardından bu göreve Taner Özçelik getirildi.
Boğazlıyan Şekerspor Futbol Şube Sorumluluğuna getirilen Taner Özçelik yeni görevinin hemen ilk dakikalarında açıklamalarda bulundu; Şekerspor Futbol Şube Sorumlusu Taner Özçelik, hedeflerinin Boğazlıyan Şekerspor’u daha iyi yerlere getirmek olduğunu bu sezon takımın şampiyon olması adına yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi. Özçelik, ‘’Dün yaptığımız toplantı da hocamızın bize sunduğu raporu değerlendirdikten sonra yönetim içerisinde yapılanmaya gittik ve bana güvenerek takımın futbol şube sorumluluğuna getiren Boğazlıya Şekerspor Kulüp Başkanı Hulusi Yüksel ve yönetici arkadaşlarıma teşekkür ederim bana güvenenleri burada yapacağım çalışmalarla boşa çıkartmamaya çalışacağım’’ dedi.
Özçelik, ‘’Geçen sezon kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğa bu sezon ulaşmak adına yönetim olarak elimizden geleni yapıyoruz ve hem oyuncularımızın hem de teknik ekibimizin hiçbir şeylerini eksik etmeden tüm isteklerini yerlerine getirmeye çalışıyoruz. Biz Şekerspor yönetimi olarak bu sezon hem futbolcularımıza hem de teknik ekibimize sonuna kadar güveniyoruz. Sezon sonunda bizlere şampiyonluk armağan edeceklerine inanıyoruz, bizlerde yönetim olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmek adına gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ diye konuştu.
Şekerspor Futbol Şube Sorumlusu  Taner Özçelik açıklamasını şu şekilde sürdürdü;
‘’Bundan sonra yönetimle takım arasında ki köprü olacağım. Futbolcularımızın ve teknik ekibimizin isteklerini, eksikleriyle bire bir ben ilgileneceğim ve yönetime sunulan talepleri bizzat ben kulüp başkanımızla görüşeceğim. Şuanda hocamızın bu toplantıda takım için bize sunduğu raporda bazı istediği birkaç takviye bulunuyor. Bizde Şekerspor yönetimi olarak hocamızın bizden istediği takviyeler ve verdiği isimler üzerinde çalışmalarımıza başladık. Şuanda netlik kazanan bir durum yok, netleşen bir durum olduğu zaman anlaştığımız oyuncuları ilerleyen günlerde yapacağımız basın toplantısıyla kamuoyuna açıklayacağız. Lige şansız bir yenilgi ile başlamıştık ve geçen hafta deplasmanda kazandığımız 3 puan ile ligin ilk haftasında kaybettiğimiz 3 puanı telafi etmiş olduk. Artık bundan sonra lig bizim için yeni başladı. Bu cumartesi günü kendi sahamızda konuk edeceğimiz Yenifakılı Gençlikspor takımını da yenerek ligde yakaladığımız çıkışımızı devam ettireceğiz ve kendi sahamızda oynayacağımız Yenifakılı maçında taraftarlarımız stadı doldurarak bizlere 90 dakika destek olsunlar. Çünkü onlar olmazsa bizler sahada 1 kişi eksik kalıyoruz.’’

Editör: TE Bilişim