Cumhuriyet İlköğretim Okulu spor salonunda yapılan ilk antrenman sonunda açıklamada bulunan boks antrenörü Kemal Akdağ, ilk antrenmanda hafif kondisyon yüklemeleri ve lapada vuruş teknikleri ve pratik çalışmaları yaptıklarını söyledi.
    Genç sporculardan çok ümitli olduğunu belirten Akdağ, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde birçok başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.
    Özellikle yılbaşından itibaren yıldızlar kategorisinden gençlere geçecek Mehmet Ateş isimli sporcuyu bu dönemde çok iyi hazırlayacaklarını ifade eden Akdağ şunları kaydetti:
    ''Yeni yılda gençler Avrupa ve gençler dünya şampiyonalarında Mehmet Ateş'ten bu yıl şampiyonluk bekliyoruz. Kendisini transfer etmek isteyen diğer illerdeki kulüplere gitmek yerine Boğazlıyan'a kalmayı tercih etmesi bize daha çok sorumluluk yüklüyor. Böylesine yetenekli bu sporcuyu bu sene Avrupa ve Dünya şampiyonu yapamazsak Türk boks camiasındaki itibarımız zedelenir. Sadece Mehmet Ateş'e fazla sorumluluklar yükleyerek taşıyamaz hale getirmek de yanlış olur. Diğer taraftan Umut Duymaz, Berat Doğan, Serdar Adıyaman, Mehmet Erdem, Mehmet Koçak, Zafer Çiçek, Mehmet Yaman ve Furkan Erdem'i de önce Türkiye Şampiyonu olmaları için hazırlıyoruz ve onlara da milli takımların kapısını açacağız.''

Editör: TE Bilişim