Boğazlıyan İlçe Stadı futbol zemininde bir süre önce başlanılan çalışmalar kapsamında zemine sentetik çim serildi.
    Amatör spor kulüpleri maçları ile milli bayramların gerçekleştirildiği Boğazlıyan İlçe Stadı çamur ve tozdan kurtuluyor.
    Toprak zemine sahip olan ilçe stadı modern bir görünüme kavuşması için bir süre önce başlanılan çalışmaların sonuna gelindi.
    Boğazlıyan İlçe Stadının yapımını üstlenen yüklenici firma yetkilisi, stadın zemine sentetik çim serildiğini belirterek, sahanın çizgilerinin çekildiğini ve İstanbul’dan gelecek olan malzemenin ardından kale direklerinin takılacağını ve akabinde soyunma odalarının da bir iki hafta içerisinde bitirilerek teslim edileceğini söyledi.
    Boğazlıyan Pansu Şekerspor Antrenörü Doğan Ayyıldız ise Boğazlıyan’a hizmet veren statda başlanılan çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü bildirdi.
    Uzun yıllar Boğazlıyan’a ve sporseverlere hizmet veren ilçe stadı zemininin sentetik çimle kaplanması için çalışma yapıldığını belirten Ayyıldız, sahanın ihalesinin yapılmasının ardından çalışmalara hızlı bir şekilde başlanıldığını anımsattı.
    Stadın hizmete girmesi ile birlikte gençlerin futbola ilgisi ve motivasyonunun daha da artacağını vurgulayan Ayyıldız, Boğazlıyan futbolunun özlediği günlerine yeniden kavuşacağına inandığını sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilişim