Ziraat Türkiye Kupası eleme turunda Çankırı temsilcisi Yapraklı Belediyespor'u 10-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek bir süt tura yükselen Yozgatspor'da teknik direktör Yahya Ünal, ‘’Her rakibimize saygı duyuyoruz Yapraklı Belediyespor'da sahada elinden gelen mücadeleyi yaptı fakat rakibimizin zayıf olması bizimde rakibimize oranla güçlü bir kadro ile sahada mücadele etmemizden dolayı bizim adımıza antrenman maçı oldu tur atladığımız içinde mutluyuz" ifadelerini kullandı.

Bölgesel Amatör Lig 6. grupta mücadele edecek olan temsilcimiz Yozgatspor'da tecrübeli teknik adam Yahya Ünal, Türkiye Kupasında Yapraklı Belediyespor karşısında aldıkları farklı galibiyeti ve maçı değerlendirdi.
Ünal; ‘’İlk kura çekiminde Yozgatspor olarak şanslı ve rahat bir kura çektiğimizi defalarca dile getirmiştim maç sonunda bunu da herkes gördü rakibimiz karşısında zorlanmadan farklı bir skorla galip gelerek Ziraat Türkiye Kupasında 1. tura yükselmenin sevincini yaşadık. Rakibimizden üstün ve daha güçlü bir kadroya sahip olduğumuzdan dolayı maçın ilk 30 dakikasında 5-0'lık gibi bir skor üstünlüğüne ulaştık. Rakibimizin zayıf olmasından dolayı ceza alanı çevresinden yaptığımız ataklar, kaleye gönderdiğimiz şutlar gollerle sonuçlanınca ve 10-1 gibi çok farklı bir skor ortaya çıktı. Bu nedenle bizim adımıza da antrenman maçı oldu diyebiliriz. Ama her rakibimize saygı duyan bir ekibimiz. O nedenle Yapraklı Belediyespor camiasına da saygı duyuyoruz. Yapraklı Belediyespor takımının futbolcuları da sahaya çıkarak terlerinin son damlasına kadar ellerinden gelen mücadeleyi gösterdiklerinden dolayı onları kutlarım. Bu karşılaşmanın kolay geçeceğini biliyorduk o nedenle bu maçta sahada bizim ne yaptığımız bizim adımıza daha önemliydi. Neler yaptıklarımızı gördük aldığımız farklı skorla ile de lig öncesi rakiplerimize de bir anlamda mesaj göndermiş olduk. Tur atladığımızdan dolayı da son derece mutluyuz bundan sonraki kura çekiminde gelecek olan rakibimizi bekliyoruz inşallah yine kura şansı yanımızda olur ve 1.tur maçını da kendi sahamızda taraftarlarımızın karşısında oynarız" dedi.

Editör: TE Bilişim