Kötü gidişe bir türlü dur diyemeyen Yimpaş Yozgatspor’da gözler deplasmanda oynanacak Beykoz 1908 karşılaşmasına çevrildi.

            Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele veren kırmızı-siyahlı temsilcimiz Yimpaş Yozgatspor gün geçtikçe kötüye gidiyor. İlk yarı beklenen görüntüyü veremeyen Yimpaş Yozgatspor ikinci yarıda daha kötüye doğru sürüklenmeye devam ediyor.

            Sakat ve kart cezalısı oyuncularında eksikliğini yaşayan Yozgatspor’da gözler Beykoz karşılaşmasına çevrildi.

            Geçtiğimiz hafta evinde Altınordu’ya boyun eğen ekip kötü gidişe dur demek için Beykoz karşısında ya tamam ya devam anlamında önemli bir mücadele verecek.

            Pazar günü 13.30’da oynanancak karşılaşma için bugün gece yola çıkması beklenen ekibin teknik patronu Sadun Hoşbay; “Her ne kadar  kadro kurmakta zorlansakta futbolcularımın cesaretleri ve inançları çok zirvede. Onlarda bu gidişat için çok üzülüyor. İdmanlarda hırsları ile neler yapabileceklerini gösterseler de karşılaşmada şans yüzümüze gülmüyor.

            Beykoz’a karşı değişik bir anlayış ile çıkacağız. Bu maçın bizim için ne kadar önemli olduğunun farkındayız ve bunun için gereken mücadeleyi vermeye hazırız” dedi.

            Beykoz karşılaşmasını iyi günlerden önce ki viraj olarak gördüklerini ifade eden Hoşbay;  “Bu Beykoz virajından galip ayrılarak tekrar galibiyet serisi oluşturmak istiyoruz. Umarım bu bir başlangıç olur bizim için” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim