Hentbol Erkeklek Süper Ligi’nde oynadığı 5 maçtan 3 galibiyet çıkaran ve 2 mağlubiyet alan Yozgat Bozokspor çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı siyahlı temsilcimiz, Beşiktaş Mogaz’ın Avrupa maçları nedeniyle 9 Kasım’a ertelenen kritik maçın hazırlıklarına Ankara Cebeci Salonu’nda devam ediyor. Ligde Aziziye Belediyesi Termalspor maçının ardından 5 günlük izin yapan kırmızı siyahlı takım Ankara’da toplandı. 

Antrenör Rıfat Şahin yönetiminde çalışan kırmızı siyahlı takım Aziziye Belediyesi Termal maçını sık sık izleyerek hatalar üzerinde genel değerlendirme yapıyor. 
Kendi sahasında oynadığı maçta oldukça kötü bir performans sergileyen kırmızı siyahlı takımda eksiklikler üzerinde duruluyor. Yozgat Bozokspor Kulüp Başkanı Cenker Doğan, güç ve dayanıklık üzerine antreman programı hazırladıklarını ifade etti. 
Doğan, Ankara’da özel bir salon ile anlaşma yaptıklarına değinerek, kondisyon konusunda uzman Hamdi Kocadağ hoca ile takımın iki grup halinde güç ve dayanıklık üzerine çalışma yapacağını belirtti. Devre arasına kadar çalışmaların bu şekilde sürdürüleceğinin altını çizen Doğan, “Ligde kritik bir döneme giriyoruz. 
Ligdeki durumumuz açısından Beşiktaş, Göztepe ve Antalya maçlarından en az ikisinden galibiyet çıkarmamız gerekiyor. Ligin güçlü ekiplerinden Beşiktaş’ın Avrupa maçları ve oyuncularının milli takımlara gitmesi nedeniyle ortaya çıkacak dezavantajlarından yararlanmak istiyoruz” dedi. 
Kulüp Başkanı Doğan, Çağrı, Barış ve Recep’in sakatlıklarının tamamen geçtiğini ifade ederek, yaptıkları takviyelerle de transferi kapattıklarını aktardı.
Editör: TE Bilişim