Hakan Bektaş yaklaşık maliyeti 63 bin Lira’ya tekamül eden spor malzemesi yardımıyla Yozgat genelinde amatör spor yapan 23 kulübün bu yardımlardan faydalandığını belirtti.

Kulüplerin spor branşları hakkında da bilgi veren Bektaş, ''Yardım alan kulüplerimizden 8 tanesi 2.Amatör Spor Kulübü, 10 tanesi 1. Amatör Spor Kulübü, 2 tanesi Basketbol Kulübü yine 2 tanesi Voleybol Spor Kulübü ve 1 tanesi de Hentbol branşında faaliyet göstermektedir” dedi.
İl Özel İdaresi tarafından yapılan malzeme yardımıyla futbol branşında faaliyet gösteren takımlara 360 adet forma, şort ve çorap yardımı, voleybol branşında faaliyet gösteren takımlara 52 adet forma ve şort yardımı, Basketbol branşında faaliyet gösteren takımlara 40 adet forma ve şort yardımı,  Hentbol branşında faaliyet gösteren takımlara 20 adet forma ve şort yardımı, Futbol branşında faaliyet gösteren takımlara 360 adet tekmelik yardımı yapıldı. Tüm branşlarda faaliyet gösteren takımlara 440 takım eşofman hediye edilirken futbol kulüplerine 190 adet futbol topu, Voleybol kulüplerine 12 Adet futbol topu, Basketbol kulüplerine 20 Adet basketbol topu ve Hentbol kulüplerine de 10 adet hentbol topu yardımı yapıldı.

ASKF Başkanı Hakan Bektaş amatör spor kulüplerine yapılan malzeme yardımlarının tüm kulüpleri son derece memnun ettiğini ifade ederek “ Bir kez daha tüm kulüplerimiz ve camiamız adına bizlere bu yardımı yapan tüm yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah hepsinden razı olsun tüm gençlerimizin yüzü gülmüştür” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim