Deplasmanda güçlü rakiplerinden Bulancak Karadeniz takımını yenerek, lige ağırlığını koyan Yozgat Spurs Basketbol takımı, ilk üçü büyük oranda garantilediğini düşünürken, lider Samsun DSİ takımının Trabzon İdman Ocağı takımı karşısında aldığı yenilgi sürpriz oldu, hesapları da karıştırdı. Bu nedenle pazar günü konuk edecekleri Samsun DSİ karşısında mutlak galibiyet alabilmenin hesaplarını yapmaya başlayan Yozgat Spurs Basketbol takımı, son gelişme ile büyük önem taşıyan maç için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi 3. Gurup takımlarından Yozgat Spurs, kalan üç maçından birisini evinde diğer ikisini ise deplasmanda oynayacak.
Yozgat Spurs Basketbol takımı Antrenörü Durak Tekgül, ligin ikinci devresine iyi bir başlangıç yapmamalarına karşın Bulancak Karadeniz karşısındaki iyi oyun ve farklı skorla ilk maçı telafi ettiklerini söyledi. Bundan sonra lider Samsun DSİ ile kendi sahalarında karşılaşacaklarını belirten Tekgül, ‘’Bu maçı alıp, üst sıralara tırmanıp, mutlu sona ulaşacağımız yönünde kulüp başkanımız Nuri Tinel’e söz verdik. Başkanımıza verdiğimiz bu sözü tutacağız’’ dedi.
Bütün hazırlıklarını galibiyet üzerine yaptıklarını dile getiren Tekgül, şuanda tek düşüncelerinin Samsun DSİ’yi yenmek olduğunu, bunun içinde Yozgatlı spor severlerden destek beklediklerini sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim