Yozgat Okullar arası Genç Bayanlar Basketbol Turnuvası şampiyonu Ticaret Meslek Lisesi Bayan Basketbol Takımı Kırıkkale’de katıldığı Çeyrek Final Grupları’ndan şampiyon olarak döndü. Ordu’da  düzenlenecek olan yarı final için bugün yola çıkan ekip dün Belediye  Başkanı Yusuf Başer’i makamında ziyaret ederek destek istedi.
    Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullararası spor müsabakalarında Genç Bayanlar Basketbol dalında Yozgat’ ta birinciliği göğüsleyen Ticaret Meslek Lisesi Bayan Basketbol Takımı katıldığı Türkiye Şampiyonası’ nda Kırıkkale’ de düzenlenen grupları tamamlayarak Yozgat’ a yine şampiyon olarak döndü.
    Ordu’da düzenlenecek olan Yarı Final turnuvası için Orduya Hareket edecek takım Belediye Başkanı Yusuf Başer’i makamında ziyaret ederek Yozgat’ı temsil etmenin grurunu paylaşan oyuncular  Başkan Başer’den de kendileri için destek istediler. Gösterdikleri başarılı performans ile bu günlere geldiklerini dile getiren gençler,” Kırıkkale’ de bir çok takım ile karşı karşıya geldik ve sahadan gülerek ayrılmayı başardık. Biz gücümüze ve kendimize inanıyoruz. Artık hedeflerimiz daha büyük, hedefler büyüdükçe ihtiyaçlarda büyüyor. Biz Yozgat ismini şehirden şehre taşırken, daha iyi bir görüntüye sahip olmak, sağlıklı bir şekilde seyahat etmek ve başarımızı Yozgat’ a taşımak istiyoruz” dediler.
    Gençlerin başarılarından dolayı kutladığını ifade eden Başer; “İsmimizin her yerde başarıyla anılması hepimize gurur veriyor. Gösterdiğiniz üstün başarılardan dolayı sizleri kutluyorum. Ayrıca bildiğiniz üzere ben de sizin şuan okuduğunuz Ticaret Meslek Lisesi mezunuyum, bundan dolayı ayrı bi gururuda taşıyorum. Başarılarınızın devamı için bizlerde sizin yanınızda olacağız herzaman. Araç konusunda tedarik ederseniz siz biz masrafları konusunda yardımcı oluruz. Forma, eşoman ve malzeme konusunda da aynı şekilde desteklerimiz olur. Ne kadar çok katkımız olursa o kadar başarınızda ki mutluluğunuza o kadar ortak olabiliriz” dedi.
    Dereceye girildiği takdirde de öğrencilere sürpriz ödüller vereceğini açıklayan Başer; “Şampiyon olarak Yozgat’ a dönerseniz hepinize benden birer yarım altın, 2. veya 3. olursanız da çeyrek altın ve sürpriz hediyeler vereceğim” dedi. Ziyaret eden öğrencilerin Mevlid Kandili’ ni de kutlayan Başer, gençler’ e Yozgat Kartpostallarından  oluşan birer albüm armağan etti.
Editör: TE Bilişim