Hafta sonu konuk edeceği Kayseri Yolspor maçı hazırlıklarına dün yaptığı tek antrenman ile başlayan kırmızı siyahlı ekipte morallarin yerinde olduğu gözlenirken, antrenman öncesinde teknik direktör Tahir Çopur, oyuncuları ile kısa süreli sohbet etti. 

Antrenmana başlamadan önce kısa bir açıklama yapan Yozgat teknik direktörü Tahir Çopur, takımda her şeyin yolunda gittiğini belirtti. Şu anda bahane üretecek bir durumlarının bulunmadığını dile getiren Çopur, ‘’Yozgatspor’un şuan itibariyle yönetim taşın altına elini koyduğu ve taleplerimize yönelik hemen hemen her istediğimizin yapıldığı bir süreç yaşıyoruz. Bu yüzden ne bahane üretecek bir durumumuz ne de zamanımız var’’ dedi. 

Çamlık’ta yaptıkları kamp çalışmasını da değerlendiren kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu Tahir Çopur, ‘’Çamlık kampının bize çok faydası oldu. Tam manasıyla değil ama biraz daha güçlendik. Takım biraz daha kendine geldi. Yeni oyuncuların takımla birlikte uyum sürecini atlatması takım havası oluşmasına neden oldu. Bu durum müsabakalara da yansırsa Kayseri Yolspor maçında alınacak bir netice en azından Yozgat şehrinin Yozgatspor maçına gelen taraftarın futbola olan aşkını biraz daha yenilemiş olacağız. Taraftarların coşkusunu biraz daha artıracağız. Taraftarın coşkusu şuana kadar takımın üzerindeydi. 10 günlük kamp döneminde gördüğüm kadarıyla takımın şevki, isteği, arzusu taraftarın coşkusuyla aynı seviyeye geldi. Sahada iyi bir görüntü vereceğiz. Kayseri Yolspor maçından alınacak 3 puan birlikteliği sağlayacağız’’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim