Şahin yaptığı yazılı açıklamada, 48 yıllık hayatında üç sevdasının olduğunu ve kendisini bu üç sevdanın hayata bağladığını söyledi. Yozgatspor sevdasının çocukluğundan buyana var olduğunu dile getiren Şahin, ‘’Yıllarca sadece taraftar olarak yaz kış demeden hep takımımın yanında yer almaya çalıştım.

Son 12 yıldır ise büyük bir mutluluk ve gururla Cadde taraftarlar derneği başkanlığını üstlendim. Bu 12 yılda iyi günlerimiz de oldu, kötü günlerimizde, galibiyetlerde yaşadık, takımımızla mağlubiyetlerde. Ama Yozgatspor’a inancımı ben ve tüm Caddeliler asla kaybetmedik. Çünkü biz Yozgatspor’u karşılıksız sevdik. Bizim için Yozgatspor, ailemizden, dostlarımızdan farksızdı. Çoğu zaman Yozgatspor uğruna sevdiklerimizi ihmal ettik ama bu böyle bir sevda işte, nedensiz, çıkarsız ve bütünüyle kalpten. Bu gün 12 yılın sonunda Cadde ruhu ve Caddeliler hala var. Bu ruh hiçbir zaman yok olmadı ve yok olmayacak. Biliyorum ki benim gibi düşünen ve hisseden Caddeli genç Cadde bayrağını bu ruhla geleceğe taşıyacak.

Hayatım boyunca hiçbir makam ve mevkiinin peşinde olmadım. Hiçbir zaman her hangi bir makam ve mevkii talep etmedim. 12 yıl boyunca Caddeli gençlerin talebi üzerine dernek başkanlığı görevimi yürüttüm. Fakat bu noktadan sonra bu görevi gençlere devretmenin zamanının geldiği kanaatindeyim. Çünkü caddeli gençlere inanıyorum. Onların mücadeleye sahip çıkacaklarını biliyorum. Cadde taraftarlar derneği başkanlığını bu gün itibariyle bırakıyorum. Her zaman olduğu gibi Caddeli gençlerin Bahadır abisi olarak onların yanında yer almaya devam edeceğim. Yozgatspor ve Cadde sevdam ölene dek sürecektir. Bu güne dek Cadde ruhuna inanmış bizlere maddi ve manevi destek olmuş tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum. Ayrıca 12 yıl boyunca beni hiçbir zaman yalnız bırakmayan Arif Güven’e ve Yaşar Özer’e de ayrıca teşekkür ediyorum’’ dedi.

Editör: TE Bilişim