Geçtiğimiz günlerde Florya Galatasaray Metin Oktay Tesislerinde yapılan seçmelere katılan 8 yaşındaki minik Mustafa Özbay, Galatasaray alt yapı antrenörleri tarafından beğenildi. Antrenmanlarda gösterdiği performans ile Galatasaray antrenörlerinin beğenisi toplayan minik Özbay, Galatasaray’ın minik takımı için yazın yapılacak olan kampına davet edildi. 
Babası gibi futbolu çok seven ve ileride büyük bir oyuncu olmak isteyen minik Mustafa Özbay, bu yolda ilk adımı da attı. 
1994 yılında Yozgatspor alt yapısına gelen 2000 yılında Yozgatspor ile ilk kez profesyonel olan ve bir yıl sonra Gaziantepspor’a transfer olan yıllarca bu kulüp formasını giydikten sonra bir başka Süper Lig takımı Kayseri Erciyesspor’a 2005 yılında transfer olan İlhan Özbay, oğluna doğduğu günden buyana futbolu aşılamaya çalıştığını söyledi. Oğlunun ileride kendisinden daha büyük bir oyuncu olacağına inandığını dile getiren İlhan Özbay, ‘’Oğlum Mustafa gerçekten çok yetenekli bir çocuk. Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Galatasaray alt yapısı için yapılan seçmelere oğlumu götürdüm. Burada Galatasaray minik takımı ile antrenmanlara çıktı ve Antrenörlerin beğenisini topladı. Oğlum Galatasaray’ın minik takımının yaz kampına davet edildi ve bu benim için büyük bir gurur kaynağı. Oğlumun ileride büyük bir yıldız olacağına inanıyorum. Oğlum Mustafa’nın gerçekten Allah vergisi yetenekleri var ve bu yeteneklerini geliştirerek Türkiye’nin sayılı yıldız oyuncuları arasına girecektir. Ben bu konuda oğlumun her zaman arkasındayım ve ona elimden gelen desteği de yapacağım’’ dedi. 

Editör: TE Bilişim