Aytaç ve uğurun disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik direktör Sadettin Dülger tarafından süresiz olarak kadro dışı bırakıldığı öğrenildi.
Aytaç’ın hafta başında yapılan ilk antrenmana katılmaması, kulüpten izinsin olarak ayrılması ve daha önceki vukaatları nedeniyle teknik heyet tarafından süresiz kadro dışı bırakıldığı bildirilirken, Uğur’un ise özel problemleri nedeniyle teknik heyetten izin aldığı, daha sonra kendisine verilen izni birkaç gün daha uzattığı ardından da kulübe gelmesine rağmen, teknik ekibe haber vermemesinden dolayı kadro dışı bırakıldığı bildirildi. 

Yozgatspor teknik direktörü Sadettin Dülger, Aytaç’ı disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bıraktığını söyledi. ‘’Dünkü idmana katılmadı’’ diyen dülger, ‘’Disiplinsiz davranışları vardı bu nedenle de kadro dışı bırakmak zorunda kaldık. Bizden izin alan oyuncularımıza izin veriyoruz ama bizden izin almadan antrenmana katılmayan oyunculara tavizimiz yok. Sezon başından beri çalışıyoruz. İyi bir oyuncumuz. Uğur’u da gönderdik onundan disiplinsiz davranışları vardı. Bu tip disiplinsiz davranışları olan oyuncular ile işimiz olmaz. Uğur’un bizden başka bir kulüp bulduğunu ve onlarla görüştüğünü de duyduk’’ diye konuştu. 

Editör: TE Bilişim