Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor'un 2 yıldır başarılı şekilde kalesini koruyan ve bu sene de Yozgatspor'un kalesini koruyacak olan tecrübeli kaleci Aykut Demirdelen önceki gün baba olmanın sevincini yaşadı.
Başarılı kaleci Aykut Demirdelen'in eşi Mehtap Demirdelen önceki gün Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki Özel 7 Mart Hastanesinde bir kız çocuğu dünyaya getirdi.
Aykut ve Mehtap Demirdelen çiftçi yeni doğan kız çocuklarına kaleci Aykut'un rahmetli annesinin ismi olan Yıldız adını verdiler.
Kırmızı-Siyahlı ekibin başarılı kalecisi Aykut Demirdelen yaptığı kısa açıklamada, doğum sonrasında kendilerine mesaj gönderen ve arayan dostlarına aile yakınlarına çok teşekkür ederken, babalık duygusunun bambaşka bir duygu olduğunu herkesin bu duyguyu yaşadığı zaman kendisinin şuanda neler hissettiğini anlayacağını ve yeni doğan kızı Yıldız bebeğinde bu sene hem kendisine şans getireceğini hem de takımı Yozgatspor'a şans getireceğini ve kızının getireceği şansla Allah’ın izniyle de şampiyon olacaklarına inandığını dile getirdi.
Kırmızı-Siyahlı kulübün kendi hesabından Aykut Demirdelen'in baba olmasıyla ilgili yapılan açıklamada, “Başarılı kalecimiz Aykut Demirdelen baba oldu. Eşi Mehtap Demirdelen, sağlıklı bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Çift minik bebeğe Yıldız adını verdi. Demirdelen çiftine bebekleri ile birlikte sağlıklı, huzurlu ve uzun bir ömür dileriz” denildi.
Bizde İleri Gazetesi olarak dünyaya gözlerini açan Yıldız bebeğe hoşgeldin diyor Aykut ve Mehtap Demirdelen çiftine de bebekleriyle uzun ve mutlu ömürler diliyoruz.

Editör: TE Bilişim