Milli Takım kampından dönen Boğazlıyan Pansu Şekerspor Kulübü Boks takımı sporcu Mehmet Ateş, hedefini dünya şampiyonluğu olarak belirledi.

     Başarılı sporcu Mehmet Ateş, Kastamonu'da düzenlenen 1. etap ''Yıldız Erkekler Milli Takım'' kampında yaklaşık bir aydır yer alarak, yaptığı çalışmalar sonucunda hocalarının takdirini kazandığını söyledi.

     Mersin'de düzenlenecek 2. etap kampa da katılarak, başarılarını sürdüreceğini ve Milli Takım kadrosuna seçileceğine inandığını bildiren Ateş, bu sene yıldız erkeklerde Avrupa ve Dünya şampiyonu olabilmek için her türlü gayreti göstereceğini vurguladı.

     Ateş, Boğazlıyan'daki çalışmalarının ise ilk kez düzene girdiğini, Antrenörü Kemal Akdağ'a destek verildiğini, bundan da çok mutlu olduğunu ifade etti.

     Senelerce açık havada, soğukta, sıcakta, güneş altında çalıştıklarını, şimdi ise çalışma salonuna kavuştuklarını anlatan Mehmet Ateş, Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, Şube Müdürü Mustafa Şimşek ve Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü Kadir Erdem'e kendisine ve spor yapan gençlere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Ateş, Antrenörü Kemal Akdağ'a bu verilen imkânlarla Boğazlıyan'dan daha birçok şampiyon çıkaracağına inandığını da sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim