Dün Bozok Stadı’nda yapılan antrenmanın son 20 dakikalık bölüamünde kalecilerle birebir ilgilenen ve onları çalıştıran Levent Arıkdoğan, kelecileri uzaktan gelebilecek şutlar, kaleci önde iken atılan aşırtma vuruşlar da neler yapmaları gerektiğini uygulamalı olarak anlattı.
Teknik direktör Levent Arıkdoğan'ın özellikle ilgilendiği kaleciler Erhan Kırcı, Mehmet Dilaver ve Safa Kılıç antrenmanda yaptıkları kurtarışlarla göz doldururken takım arkadaşlarından da alkış aldılar.
Kırmızı siyahlı ekibin teknik patronu Levent Arıkdoğan, takımın üç kalecisinin de çok iyi olduğunu ve kalan üç haftada onlara çok güvendiğini söyledi. Erhan Kırcı, Mehmet Dilaver ve Safa Kılıç'ın birbirleri ile yarış ierisinde olduğunu dile getiren Arıkdoğan, ''Bu üç kalecimizin böylesine formayı kapma yarışı içerisinde olması bizleri mutlu ediyor. Bu yarışta kazanan her zaman Yimpaş Yozgatspor olacaktır'' dedi.
Her antrenmanda kalecilerle özel ilgilenmeye gayret gösterdiğinin altını çizen Arıkdoğan, ''Kalecilerimizi çalıştırmak beni memnun ediyor. Onların neler yapabileceğini yaptırdığım antrenmanlar sonrasında daha da iyi görme fırsatım oluyor. Yimpaş Yozgatspor'un kalesi gerçekten emin ellerde diyebiliriz. Sezon başında kalesinde yaşadığı sıkıntıyı ligin ikinci yarısına baktığımız zaman yaşamamış bir takım var, bu da kalecilerin kalitesini gösterir'' diye konuştu.
Editör: TE Bilişim