Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş, İkinci Amatör Küme Futbol Ligi’nden Birinci Amatör Küme Futbol Lig’ine yükselen takımların belli olduğunu ancak henüz şampiyonu belirlemediklerini hatırlattı. İkinci Amatör Küme Futbol Ligi’nin ramazan ayı öncesinde tamamladıklarını söyleyen Bektaş, ‘’İkinci Amatör Küme Futbol Lig’imiz bu sene iki grup halinde gerçekleştirdik ve kendi gruplarında ilk iki sırayı alan takımlarımız Birinci Amatör Küme Futbol Lig’ine yükseldi.

Ancak Birinci Amatöre çıkan takımları belirledik ama ikinci amatörün şampiyonunu belirlemedik. Bunun içinde şampiyonu ve çıkan takımların sıralamasını belirlemek amacıyla Play-Off müsabakaları düzenleyeceğiz. 3 Ağustos tarihinde Sarıkaya İlçe Stadında oynanacak olan Play-Off müsabakalarında A Grubu’nun lideri SHÇEKspor ile B Grubu’nun lideri Yenifakılı Gençlikspor 17.00’da şampiyonluk için karşı karşıya gelirken, A Grubu’nun ikincisi Yozgat Çamlıkspor ile B Grubu’nun ikincisi Çandırspor ise saat 15.00’da üçüncülük dördüncülük müsabakasında karşı karşıya gelecek’’ dedi.

3 Ağustos tarihinde oynanacak olan bu müsabakalara tüm Yozgat halkını davet eden Bektaş, ‘’Şampiyon olan takımımıza diğer liglerde şampiyon olan takımlarımızla aynı gün kupalarını vereceğiz. Bunun için de geçen sene olduğu gibi bu sene de geniş kapsamlı bir program düzenlemeyi planlıyoruz’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim