Öncelikle önceki gün kendi sahalarında oynadıkları Hacılar Erciyesspor müsabakasını değerlendiren Çopur,

‘’Çıktığımız hedef doğrultusunda oynayacağımız 3 önemli kritik maçın iki tanesini kazanarak kayıpsız şekilde geçtik artık. Tek düşüncemiz pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Altındağ Belediyespor maçını kazanmak. Takımımın Hacılar Erciyesspor maçında ortaya koyduğu futboldan dolayı son derece memnunum.

 Galibiyetten dolayı futbolcularımı kutluyorum, takım olarak iyi bir seri yakaladık ve bu seriye devam edeceğimize inanıyorum. Şimdi önemli olan işin ciddiyetinde olmak takım içerisindeki oyuncu arkadaşlarımızın hafta içerisindeki yapılan toplantılarda aldığı mesajları sahaya yansıttıkları için ben hepsine teşekkür ediyorum.  Çünkü bu lig gerçekten küçük hataları kaldırmayacak bir lig.  7 günde de 3 maç oynayacağımız bir haftadayız şuanda da Yozgatspor olarak hedefine giden bir takım doğrultusunda oynadığı kritik 3 maçı kayıpsız geçmek durumunda idi. Bu karşılaşmaların ikisini kayıpsız geçtik ve pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Altındağ Belediyespor maçı öncesi moral oldu.

Hacılar Erciyesspor maçının hafta içerisinde olmasından dolayı taraftarlarımızın müsabakaya az ilgi göstermesi oyuncu arkadaşlarımızı da biraz üzdü. O anlamda oynayacağımız Yeni Altındağ Belediyespor maçına mutlaka taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Eğer Yeni Altındağ Belediyespor maçını da kaza yaşamadan alırsak bu takım artık hedefe kilitlenen bir ekip doğrultusunda karalılığını gösterecek. Yozgatspor şuanda iyi yolda düzenli ve disiplinli bir şekilde çalışıyoruz her hafta daha iyisini yapmaya çalışıyoruz, bu galibiyetten dolayı da oyuncu arkadaşlarımı bir kez daha kutluyorum’’ dedi.
Hacılar Erciyesspor karşısında ideal ilk 11'de bir kaç değişik yapılarak çıkılması sorusuna böylesi maçların takımda forma giymek adına bekleyen oyuncular adına bir şans olduğuna dikkat çeken Çopur,

‘’Bol alternatifli bir kadromuz var. Hepsi de bir birinden kaliteli ve bu takıma şampiyonluk yolunda katkı sağlayacak isimler. Ama sahaya 11 kişi çıkarabiliyorsunuz ve 3 te değişiklik hakkınız var o nedenle kadromuzda yer alan tüm futbolcu arkadaşlarımızda bizlerden görev bekliyorlar böylesi bu tip maçlarda forma bekleyen arkadaşlarımıza şans vermek adına Hacılar Erciyesspor maçı için kadroda revizyona gittik şans bulan arkadaşlarımızda istediklerimizi sahaya yansıttılar ayrıca pazar günü oynayacağımız zorlu Yeni Altındağ Belediyespor maçı öncesi de devamlı sahada mücadele eden arkadaşlarımızı da biraz olsun dinlendirmek adına böyle bir kadro tercihi ile sahaya çıktık’’ diye konuştu.

Editör: TE Bilişim