Alanya'da kamp çalışmalarına devam eden Yimpaş Yozgatspor, ikinci devreye deplasman galibiyeti ile başlamayı hedefliyor.
    Yenilenen takım kadrosu ile ligin ikinci devresi hazırlıklarını sürdüren Yimpaş Yozgatspor’ da taktik ağırlıklı çalışmalar sürerken yapılan antrenman maçları ile de takım içerisindeki eksiklikleri görme şansı elde ediliyor.
    Takıma alıştığını ve idmanlarda oyuncuların genel özelliklerinin görülemediğini ancak bunu hazırlık maçları içerisinde daha iyi anlayabildiğini belirten Teknik Direktör Sebahattin Tekin; “Oyuncularımızın birçoğu birbirini yeni tanıyor. Eski takımdan kalan oyuncular kadar da yeni transferimiz oldu. Tabiki bu takım içerisinde bir sıkıntıya neden olmayacaktır ve şuanda da öyle bir durum söz konusu değil. Aynı şekilde kimsenin de forması garanti değil. Oyuncularımızın tabi ki Birbirine alışmaları gerekiyor ama zaman alışma zamanı değil çalışma zamanı.
GÖZÜME GİREN FORMAYI KAPAR
    Yapılan transferler ile bir çok mevki güçlendirdik  ve kilit oyunculara da alternatifler oluşturduk. Bu nedenle ben yeniyim ya da eskiyim diye bir olay yok. Çalışan, uğraşan futbolcu formayı sırtına geçirir.
    Biz buraya savaşmaya geldik ve bütün futbolcularımda savaşmak zorunda. Savaşmayan futbolcu ile işimiz olmaz. Kamp süresince sıkı hazırlılarla idmanlarımıza ve hazırlık maçlarımıza devam edip ilk hedefimiz olan Yalıspor’ u deplasmanda devirmei planlıyoruz. Bu galibiyet ile de yükselişimizin ilk adımını atmış olacağız. Sonra ki maçlarla bunun devamını getirip kısmet olursa da sezonu ilk beşin içerisinde bitireceğiz” dedi.
TARAFTAR HEYECANLA BEKLİYOR
    İlk yarıyı mutluluğa hasret bitiren ve takımlarını galip olarak görmek istediklerini belirten taraftarlar da kamp sonrası yapılacak olan Yalıspor karşılaşmasından galip dönmelerini umut ettiklerini söylüyorlar. Cadde Taraftarlar Derneği yöneticilerinden Harun Doğan ise takıma olan desteklerinin azalmayacağını vurgulayarak," Bizim sevdamız renklere, biz Yozgatlı Yozgatsporlularız.
    Gerek başkanımıza, gerekse oyuncularımıza güvenimiz tam. Yozgatspor için faydası olan herkesin yanındayız. İkinci yarı da takımımızı desteklemeyi heyecanla bekliyoruz. İçindeki isimler değişse de kırmızı-siyaha hep saygımız ve sevgimiz bütündür" dedi.
Editör: TE Bilişim