Yıllardır Boğazlıyan'da boks antrenörlüğü yapan Boğazlıyan'a ve Türk Boksuna nice başarılı genç boksörler yetiştirerek adını sıkça duyuran boks antrenörü Kemal Akdağ kansere yenik düştü.
Nagehan Bayer, Meryem Karasu, Mehmet Ateş gibi genç Boğazlıyanlı boksörleri tarlalarda zor şartlar altında yetiştirerek Türk Boks’üne kazandıran, Yozgat ve Boğazlıyan'a Boks anlamında nice başarılı dönemlerle madalyalar getirten başarılı boks antrenörü Kemal Akdağ önceki gün kanser tedavisi gördüğü Ankara'da fenalaşması sonucu hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşam mücadelesini kaybetti.
Başarılı Antrenör Kemal Akdağ, yetiştirdiği ve Türk Milli Boksuna kazandırdığı ve geçtiğimiz yıl kanser mücadelesini kaybederek yaşamını yitiren Milli Boksör Nagihan Bayer'in ölümüne çok üzülmüştü.
Milli Boksör Nagihan Bayer'in cenazesinde açıklamalarda bulunan antrenör Kemal Akdağ, he başarılı öğrencisini hem de bir evladını kaybettiği için çok üzgün olduğunu, Türkiye Boks camiasının önemli bir sporcusunu yitirdiğini" dile getirmişti.
Antrenör Kemal Akdağ sağlık problemi yüzünden görev yaptığı Boğazlıyan Şekerspor Boks Antrenörlüğü görevini bırakmıştı. Son dönemlerde kanser tedavisi için görev yaptığı Boğazlıyan Şekerspor Boks Antrenörlüğünü bırakmak zorunda kalan antrenör Kemal Akdağ, minik öğrencilerine veda edip Ankara'ya ailesinin yanına tedaviye giderken gözyaşlarına hakim olamamıştı. Kanser tedavisi gördüğü Ankara'da yaşam mücadelesini kaybeden Kamel Akdağ'ın ölüm haberi hem Boğazlıyan İlçesinde ki hem de Boks camiasındaki sevenlerini adeta yasa boğdu. Hocaları tarafından Türk boksuna kazandırılan Meryem Karasu ve Mehmet Ateş'in yanı sıra son vedalaştığı minik boksör öğrencileri hocalarının ölüm haberlerini alarak büyük üzüntüye kapılırken hocaları için gözyaşlarına boğuldular. Antrenör Kemal Akdağ'ın vefat haberi aynı zamanda Boks camiasını da derin bir üzüntüye sevk etti. Tecrübeli Boks Antrenörü Kemal Akdağ'ın cenazesi Ankara'da kılınan cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedildi. 

Editör: TE Bilişim