Temsilcimiz Yozgatspor'la geçen sezon aynı grupta yer alan bu sezon da yine aynı grupta yer alacak olan Yeşil Kırşehirspor dış transferde tanıdık bir isme imza attırdı. Yeşil-Beyazlılar daha önce Yozgatspor forması giyen son olarak Yozgat 1. Amatör Ligi ekiplerinden Yemenoğlu Yozgatspor formasını terleten Yozgat'ın genç yeteneği Adem Gültekin ile anlaşmaya vardı.

"BURAYA BAŞARI İÇİN GELDİM"

Yeşil Kırşehirspor'un yeni transferi Yozgatlı futbolcu Adem Gültekin, buraya başarı için geldiğini söyledi.
Gültekin; ‘’Futbol kariyerimin daha başlarındayım yaşım oldukça genç olmasına rağmen bir çok maç oynayarak önemli tecrübeler kazandım buralara kadar gelmem de bu tecrübeleri kazanmam da kuşkusuz memleketimin takımı olan Yozgatspor kulübünün çok büyük emekleri var. O forma altında 3. ligde defalarca takımımın başarısı için çalıştım, daha sonra Yozgat 1. Amatör Ligi ekiplerinden olan Yemenoğlu Yozgatspor formasını giyerek orada şampiyonluk sevinci yaşadım. Bir çok takımda önemli tecrübeler kazandım yaşımın genç olmasına rağmen artık bu tecrübelerimden faydalanma zamanının geldiği düşüncesindeyim o nedenle bir başka çok sevdiğim kulüp olan Yeşil Kırşehirspor'a geldiğim için bu camianın formasını giyecek olmaktan dolayı da son derece mutluyum o nedenle ben buraya başarılı olmaya geldim" dedi.

"MADDİYAT ŞU ANDA BENİM İÇİN İKİNCİ PLANDA"

Gültekin; ‘’Yeşil Kırşehirspor'dan ilk teklif geldiğinde çok mutlu oldum ve yaptığımız görüşmeler sonucunda böylesine büyük bir camiaya evet diyerek Kırşehirspor'a katıldım. Maddi anlamda herhangi bir şey istemedim Kırşehir iline çok kez gittim bana Yozgat'ı anımsatan bir yer. Şuan için maddiyat benim için ikinci planda. Öncelikli düşüncem Kırşehirspor forması altında o sahada elimden gelenin fazlasını yaparak Kırşehirspor taraftarlarına ve Kırşehir halkına faydalı olabilmek. Bunun için daha çok çalışacağım yeni sezon çalışmalarının bir an önce başlaması ve yeni takım arkadaşlarımla tanışmak adına da çok sabırsızlanıyorum’’ diye konuştu.
"BEKİR HOCA BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ"

Yeşil Kırşehirspor'un başarılı genç hocası Bekir Barış Cihan'ın kendisi adına çok değerli bir abisi ve hocası olduğunu dile getiren Gültekin, ‘’Yeşil Kırşehirspor'un teknik direktörü olan Bekir Barış Cihan hocam benim için çok değerli. Çok ama çok ayrı bir yeri olan bir hocam bu sezon hem Yozgat Bozok Üniversitesinde hocam olacak hem de Yeşil Kırşehirspor takımında hocam olacak o nedenle Bekir hocamla çalışacak olmaktan onunla aynı yerde olacağımdan dolayı da kendimi çok şanslı hissediyorum. Biliyorum ki Bekir hocamdan bu sezon çok şeyler öğrenerek futbol kariyerimin de önemli performans sergileyeceğim’’ diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim