Müsabakanın ilk 10 dakikalık bölümünde çok iyi bir oyun ortaya koyan kırmızı siyahlı ekip, daha sonra oyundan düşerek sahada hiçbir varlık gösteremedi. Müsabakanın sonlarına doğru konuk ekip Yeşil Kırşehirspor 10 kişi kaldı. Müsabakanın ikinci yarısında ise bitime 10 dakika kala yine konuk ekip Yeşil Kırşehirspor sahada 8 kişi kaldı. Müsabaka hakemi maçı 10 dakika uzattı. Her şey Yozgatspor lehine olmasına karşılık kırmızı siyahlı ekip Yeşil Kırşehirspor karşısında kötü bir oyun ile berabere kalmaktan kurtulamadı.
Yozgatspor müsabakaya hızlı başlayan taraf oldu.
6. dakikada Adem’in sağdan ceza sahasına ortasında Fatih Çakır’dan önce Yeşil Kırşehirspor kalecisi topun sahibi oldu.
8. dakikada Yozgatspor’un kazandığı serbest vuruşu kullanan Gökhan Dereli’nin ceza sahasına ortasında topa iyi yükselen İsmail’in kafa şutunda meşin yuvarlak filelerle buluştu: 1-0
15. dakikada gelişen Yeşil Kırşehirspor atağında Abdullah Şimşek’in ceza sahası dışından sert şutunu kaleci Aykut güçlükle bloke etti.
21. dakikada Gökhan Dereli’nin ara pasında topla buluşan Fatih Çakır, Yeşil Kırşehirspor kalecisini çalımladıktan sonra gol açısı daralınca topu Serhat’a gönderdi. Serhat boş kaleye vurduğu topu son anda gol çizgisi üzerinden Yeşil Kırşehirsporlu defans oyuncuları çıkardı.
26. dakikada Yeşil Kırşehirspor kontra atağında Gökhan kendi yarı alanından aldığı topla mütiş bir depar ile Yozgatspor ceza sahasına kadar girdi. Kaleci Aykut ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu müsait durumdaki arkadaşı Abdullah’a çıkardı. Bu oyuncu meşin yuvarlağı boş kaleye göndererek skoru eşitledi: 1-1
43. dakikada rakibine sert müdahale eden Yeşil Kırşehirspor’dan Ahmet ikinci sarı kart ile kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Müsabakanın ilk yarısı 1-1 tamamlanırken, ikinci yarıda Yeşil Kırşehirsporlu oyuncular oyunu soğutmak için yerden kalkmadılar.
51. dakikada gelişen Yozgatspor atağında Selim’in ara pasında topla buluşan Gökhan Dereli soldan ceza sahasına girdi. Müsait durumda pas vermek yerine şutu tercih edince top kalecide kaldı kırmızı siyahlı ekip mutlak golden oldu.
58. dakikada soldan gelişen Yozgatspor atağında Hasan’ın ceza sahasına gönderdiği topa gelişine vuran Hamza’nın şutu kalecide kaldı.
61. dakikada Selim’in Yeşil Kırşehirspor defansının arkasına attığı topla buluşan Fatih Çakır, önde olan kalecinin üzerinden topu aşırarak kaleye gönderdi, meşin yuvarlak üst direkte patladı.
73. dakikada Hamza’nın ara pasında topa gelişine vuran Fatih Çakır’ın ser şutunu Yeliş Kırşehirspor defansı son anda kafayla karşılayarak kornere çeldi.
81. dakikada Yozgatspor’dan Gökhan, Yeşil Kırşehirspor’dan ise Cankurt kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
84. dakikada rakibine sert giren Yeşil Kırşehirspor’dan Rıdvan ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
90. dakikada Adem’in ortasında Fatih Çakır kafayla aşırdı topla buluşan Selim önce düzeltti sonra ceza sahası içerisinden sert vurdu top farklı şekilde aut.
90 dakika boyunca müsabakada başka gol olmayınca iki takım da puanları bölüşme zorunda kaldı.

Editör: TE Bilişim