İl Özel İdarespor ve Çandır spor arasında geçtiğimiz hatasonu Yozgat şehir stadında oynanan oyun ikinci yarıda renkil görüntülere sahne oldu. İlk yarıda kalesinde  2 gol gören Çandır spor ikinci yarıda 7 gol daha gördü ve ev sahibi takım İil Özel İdarespor 9-0 maçı galip bitirdi.
    Çandır’ın karşı kaleye atağının olmadığı maçta İl Özel İdare spor 20 dakikada 10 kişi kalmasına rağmen üstün bir performans sergileyerek taraftarlarını sevindirdi.    
    Maçın skorunu belirleyen golleri ilk yarıda İl Özel İdare Spor’dan Hakan (26 dk), Muhammed (28dk) atarken ikinci yarıda Mustafa (52,64,75 dk) üç gol, Atakan (87dk. penaltı), Samet (47 dk), Yaşar (55 dk), Osman (82dk) attı.
    Oyun sonrasında takımın oynadığı oyunu değerlendiren takım kaptanı Resul Serkan Kılıç, İil Özel İdarespor olarak bu sene şampiyonluk istediklerini ve bu nedenlede takım olarak çok mücadele verdiklerini belirterek şunları söyledi; “Bu hafta bereketli bol göllü bir maç geçirdik. 9-0 biten maçta takım arkadaşlarım var güçleriyle oynadılar. Amacımız çok gol atıp averajı açmaktı bu nedenle bu amacımıza da ulaşmış olduk, bu yüzden mutluyuz. İlk yarıda 20’nci dakikada gördüğümüz kırmızı kart moralimizi bozsa da çabuk toplandık ve var gücümüzle maça sarıldık ve sonuç ortada. Takımımızın taraftarlarını güldürdük.
    Maçın son on beş dakikasında alt yapıdan isimlerinde oynama şansı bulduğu Çandır maçı gerek takım arkadaşlarım gerekse alt yapıda ki yeni oyuncular için güzel ve renkli görüntülere sahne oldu. Tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum, ama unutmamız gereken bir şey varki o da geçmiş değil gelecek maçların skorları.
    Önümüzde ki hafta ilk devrenin son maçı ve Yozgat Gençlerbirliğispor ile yapacağımız maç bizim  ilk devreyi lider bitirip bitirmeyeceğimizi garantileyecek ve bu yüzden takım olarak geçmişi değil geleceği düşünüp önümüzdeki maça bakacağız ve inanıyoruz ki lider olarak ilk devreyi tamamlayacağız. Takım arkadaşlarıma güveniyorum ve inanıyorum.”
Editör: TE Bilişim