Gölün maya tutmayacağı belliydi, bunu CHP de biliyordu AK PARTİ de.
Ülke 7 Haziran seçim sonrasında ciddi bir karışıklığa itildi, elimizde kumanda tv de ki haberlere bakarken hiç boşuna parti liderlerini suçlamayalım, asıl suç bizde, asıl suç koalisyon ile ülke nasıl yönetiliyor bunu bilmeyende.
Belliydi zaten bu koalisyonun olmayacağı, seçimden çıkan sonucun hemen ardından bunu yazmıştım, en az benim kadar sizlerde bunu tahmin etmişsinizdir.
Peki bundan sonra ne olacak?
Ve bundan sonra ne olmalı?
Geçici hükûmet için temaslar v.s yani gereken prosedür uygulanacak, bütün bunlar rahat bir nefes alış verişini sağlayamayacak, seçim olmadan bu kargaşa bitmez.
Peki bu kargaşa seçim olunca bitecek mi? İşte bu da bize kaldı, sandığa giderken aynı ego ile gidersek sonuç kargaşanın kargaşası olacak.
Ülke muazzam bir kavganın içine çekilmeye çalışılıyor.
Paralel yapının pimini çektiği bomlar ülkenin her vitrininde görülüyor, işte tam da bu noktada kargaşa var, o nedenle bu toblonun son bulması için seçim tablosununda değişmesi gerekiyor.
HDP ye oy verip "Ben PKK ya oy vermedim" diyenler bir daha düşünsün, uyurken polisleri infaz etmek, ailesinin yanında bu memleketin bekası ve hürriyetini temin için çalışanları katletmek, iş makinalarını ya da barajları tahrip etmek  midir sizin beklediğiniz karşılık?
Elbette hayır, PKK nın yapmak isteği her türlü vahşete karşı çıkın, bakın sizi kendinden görüp " bu benim KÜRT kardeşimdir" diyecekler mi? Asla demeyecekler...
Bunların amacında birlikte yaşamanın zeminini tahrip etmek var.
Güneydoğu'da yıllardır sürdürdükleri kandırma politikalarında vadettikleri her türlü Hürriyet haklarını AK PARTİ hükûmeti zaten vermedi mi?
Peki şimdi neyin kafasını yaşıyorlar ve bu kafayı kimlerinde yaşamasını istiyorlar? Her şey açık değil mi?
Kürt halkına benden daha mı yakın Ermeni bozmaları? İşte bunun farkında olmak zorundayız, var gücümüz ile birlik zamanıdır şimdi.
Türkiye'nin istediği ve Avrupanın istemediği daha güçlü daha çalışkan daha büyük Türkiye için el ele verip dim dik durmalı ve bizi birbirimize düşürüp Güneydoğu ve ülkemizin her yanında ki huzursuzluğu arttırmak isteyenleri aramızdan çıkarmamız lazım.
Kürt kardeşlerim şu soruyu kendilerine sorsunlar ( Haklarını savunuyor gözüken gözü dönmüşleri kim doğurdu, kim besliyor, kimler imkân ve olanak tanıyor) bu sorunun cevabı herşeyi net anlatıyor.
Evet seçime gidiyoruz, hemde ne seçim.
Doların matematiği zorladığı ve 80 vekille TBMM de teröriste şehit diyenleri, velevki ib.... diyenleri, istikrarsızlığı, istikbalin riske edildiğini bir daha hesap et TÜRKİYEM.
o parti bu parti fantazisini bırakın. Ülke menfaati ve dünya huzuru için sana verilen fırsatı iyi değerlendir.
Kürt re benim, Laz da benim, Tatar da benim, her kimlik benim, benim adım TÜRKİYE...

Edirne'yim Ardahan'ım Şırnak'ım,
Karadeniz kıyı köşe ırmağım,
Her adıma destan yazdı tırnağım,
Çerkez benim, tatar benim, Laz benim.
BENİM ADIM TÜR...
Mehmet Hacıismailoğlu.