Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkan Yardımcısı Durak Arıkan, Haziran ayında yapılması planlanan genel seçimler öncesi Yozgat’ta herhangi bir heyecan ve çaba yaşanmadığını ileri sürdü.
    Yozgat’ta aday olmaya talip kişilerin her zaman olduğu gibi yine tanıdık simalardan oluştuğunu söyleyen BBP İl Başkan Yardımcısı Durak Arıkan; “Haziran ayı içerisinde yapılacak olan milletvekilliği seçimi öncesi söyle tepeden Yozgat’a bakıldığı zaman hiç heyecan yaşanmadığı, çaba sarf etmeye gerek yok hemen gözle görülmektedir” dedi.
    Arıkan, Yozgat’ta milletvekili adayı olmak isteyen kişilerin tahmin edilen, herkesin alışık olduğu simalar olduğunu ileri sürdü.
    “Tabi ki ada kardeşlerimizin kişiliğine, becerilerine, hedeflerine hiç mi hiç sözümüz olamaz, hepside memleket sevdalısı ve hizmet adayı insanlar” diyen Arıkan;
    “Bizim hüznümüz bazı, abilerin bulundukları yerin tapusunu almışlarcasına ayrılmadıkları hele 1. kez hele 2. kez dur 3. kez diyen abilere isyanımız 20 sene vekillik yapan ve yine aday olarak diğer kardeşlerin adaylığını engelleyen abilerin özelliği nedir? Memlekete getirileri nedir? Merak ediyorum.
            Zamanı gelince çekilmesini bilmek yer boşaltmak hatta yeni aday insanlara yardımcı olmak kamuoyuna sunmak bizce bir erdemlik örneğidir” dedi.
    Ak Parti, CHP ve MHP’ye üstü kapalı atıfta bulunan Arıkan; “Bundan dolayı Yozgat’ta adayların belli olduğu şu  günlerde heyecan yaşanmaması doğaldır. çünkü a partinin 1. 2. 3. ve 4. sırası b partinin 1. adayı c partinin 1. adayı belli olduğundan insanımız heyecan duymamakta ve ilgi duymamaktadır.
          Halbuki bilgili birikimli genç dinamik genç adaylara yol açılması yer bırakılması vitrin değişikliliğinin yapılması memleketimize heyecan verir kanaatindeyiz.
         Bu nedenle kendini düşünmeden, vekilliği düşünmeden, hedef memleket olursa, hizmet olursa bunu amaçlayan yeni adayların çıkması memleket için  daha yararlı olacağı düşüncesindeyiz. zamanını dolduran abilerin müsaade etmelerinin yararlı olacağı düşüncesi ile yapılacak şeçimlerin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim