Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, partisinin milletvekili adaylarını tanıtmak amacıyla Yozgat’a gelerek bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Basın toplantısında konuşan Saadet lideri bugün Türkiye’yi savunan adam yerine, yanılan adamın yönettiğini söyledi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Yimpaş’ta partilileri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Ülke gündemi ve 1 Kasım seçimleriyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Kamalak, yapılacak seçimlerde yine dört partinin meclise taşındığı bir sonucun hiç kimseye fayda getirmeyeceğini belirtti. 

Mustafa Kamalak, her seçimin önemli olduğunu lakin 1 Kasım seçimlerinin ülke açısından hayati önem taşıdığını dile getirerek, Türkiye’nin Suriye çıkmazı, Rusya ile gerilen ilişkiler ve PKK terör örgütünün hain saldırılarını hatırlatarak, Türkiye’nin karanlığa ve çıkmazlara düştüğünü bildirdi.

“YOZGAT KARARINI DEĞİŞTİRMEZSE…“

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, gündemi değerlendirdiği konuşmasında 1 Kasım seçimlerinde muhakkak milletin kararını değiştirmesi gerektiğini vurguladı. Kamalak, Yozgat’ı örnek vererek, “Yozgat yine kararını değiştirmezse ve mecliste 4 partili bir tablo olursa, bundan kime hayır ve yarar gelir, ülkenin bundan ne menfaati olur?” diye konuştu. Kamalak, çözüm sürecinin ülkeye en başından beri zarar vereceğini dile getirdiklerini ifade ederek, “O gün bize şehit gelmiyor diye mi üzülüyorsunuz diyorlardı. Şehit Yemen’den de gelmiyor, balkanlardan da gelmiyor. Çünkü artık oralarda yokuz, oralar bizden çıkmış”

“SAHTE ROZETLİLER VAR”

Saadet lideri Mustafa Kamalak, partisinin tüm Türkiye’de dimdik ayakta olduğunu ve 81 ilde seçimlere katıldığını söyledi. Kamalak, Saadet Partisi’nin adını kullanan ve yakalarına Saadet Partisi rozeti takan bir takım grupların, partinin aleyhine faaliyet gösterdiğine dikkat çekti. Partililerini bu konuda uyaran Kamalak, “Bizde saadet partiliyiz ancak oyumuz falan partiye diyerek algı operasyonu yapanlar var bunlara dikkat etmenizi istirham ediyorum” diye konuştu.

“PARTİYİ AKP’YE YAMAYACAKLARDI”

Genel Başkan Mustafa Kamalak, Numan Kurtulmuş’un Saadet Partisi’nde genel başkan adayı olduğu dönemde partiyi AK Parti’ye yamamaya çalıştığını ve Necmettin Erbakan’ın partiden silinmeye çalışıldığını hatırlattı. Milli görüşçülerin vicdanlarının bu sürece el vermediğini ve delegelerin gerekeni yaptığını dillendiren Kamalak, “Tüm bunlar geride kaldı ve partimiz hamd olsun dimdik ayakta. Bugün CHP seçim vaadinde bizim yıllar önce vadettiklerimizi anlatıyor seçmene. Hiçbirinin artık Türkiye’ye vereceği kalmamıştır. Yüreğinin sesini dinleyen Saadet’e ulaşacaktır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim