MHP Yozgat milletvekili adayı Seyit Yücel önceki akşam seçim çalışmalarını tamamlamasının ardından Cumhuriyet Alanı’nda Bozok Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. 
Cumhuriyet Alanı’nda toplanan onlarca gençle bir araya gelen Yücel, gençlere kendisini ve MHP’yi tanıttı. Yozgat’ın yetiştirmiş olduğu başarılı bürokratlardan eski şeker fabrikaları genel müdürü MHP Yozgat Milletvekili adayı Seyit Yücel’in bu ziyaretine MHP Merkez İlçe Başkanı Tekin Irgatoğlu da katıldı. 
Gençlerle bir araya gelen Yücel, MHP’nin parti kimliğini, tarihçesini, misyonunu ve 7 Haziran’da yapacaklarını Bozoklu gençlere aktardı. Öğrencilerden gelen sorulara da büyük bir içtenlikle cevap veren Yücel’in samimim tavırlarına gençlerden de olumlu tepki geldi.
Türkiye’nin birçok farklı kentinden Yozgat’a eğitim almaya geldiklerini bildiren gençler, MHP Yozgat Milletvekili Adayı Seyit Yücel’e gençlere verdiği önem ve samimi sohbetinden dolayı teşekkür etti. Sohbetin sonunda MHP’li Yücel ile birlikte öğrenciler hep birlikte bozkurt işareti yaptı. Daha önce bozkurt işareti yapmayan öğrencilere de bozkurt işaretini öğreten Yücel, gençlerle birlikte Türkiyem adlı şarkıyı seslendirerek, Cumhuriyet Alanı’nı şenlendirdi.

Editör: TE Bilişim