Siyasi kimliği ile Yozgat ve Sarıkaya siyasetinin tanınan simalarından İşadamı Osman Doğan, dün parti binasında il  başkanı Harun Lekesiz ve çok sayıda partilinin katıldığı basın  toplantısı ile AK Parti’den Yozgat milletvekili adayı olduğunu açıkladı.
Siyasetçi kimliğinin yanı sıra eğitimci ve işadamı kimliği ile de tanınan Doğan; “Bu gün, tarihinde insanlığa hizmet için nice medeniyetler kurmuş olan necip milletimizin günümüze yansıyan en parlak kutup yıldızı mesafesindeki AK Parti’mizden hizmet kervanına katılabilmek adına milletvekili aday adayı oldum” dedi.
Doğan, devlet ve milleti barıştıran, milletin umudu olan bir liderin önderliğinde çalışkan bilge adam Ahmet Davutoğlu hoca gibi bir başbakanın saflarında kalbi yalnızca vatan için çarpan ak sevdalıların duası, Allah’ın izni ile Yozgat’a hizmete  talip olduğunu söyledi. 
Neden aday olduğunu açıklayan Doğan, şunları söyledi:
“Yozgat’ta yaşayan, Yozgat’ın suyunu içip havasını teneffüs eden, mutluluğunu ve kederini paylaşan,yatırımları Yozgat’ta olan, projelerini yapacağım edeceğim diye değil hayata geçiren biri olarak aday olmak istedim.
Davanın içinden gelen emeği sinen biri olarak aday olmak istedim. Yozgat’ta dikili ağacı olan biri olarak aday olmak istedim. Toplumsal değişikliğin eğitimden geçtiğini bilen bir eğitimci olduğum için aday olmak istedim. Bu adaylık sürecinin önce Yozgat’ımıza, milletimize, şahsımıza, ailemize ve tüm diğer aday adayı kardeşlerime hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

Editör: TE Bilişim