Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan ve Yazıişleri Müdürümüz Tarık Yılmaz'ı AK Parti il binasındaki makamında konuk eden AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz, 1 Kasım öncesi ve sonrasına ilişkin samimi açıklamalarda bulundu.
YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI
Yozgat için yeni bir dönemin başlangıcı olan 1 Kasım ve 7 Haziran seçimlerini çok iyi okuduklarını söyleyen Lekesiz, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ın katılımı ile yapılacak olan Yozgat Çalıştayı'nın ardından ivedilikle yatırımların hayata geçirileceğini belirtti.
Yozgat'ın röntgenini çekecek olan çalıştayla kanaat önderlerinin siyasi ve görüş farklılıklarını bir kenara bırakarak Yozgat ölçeğinde bir araya geleceğini belirterek;
"Yozgat'ta bürokrasinin daha aktif ve hükümetin yatırım planlarını hayat bulduğu makamlar olacak. Daha üretken bürokrasi için denetleme mekanizması oluşturacağız. Yatırımların yakın takipçisi olacağız. Bu çerçevede milletvekillerimize belirli periyotlarla raporlar verecek. Hayata geçireceğimiz her çalışma toplumsal mutabakatla olacak" dedi.
Kısır siyasetin, çatışma ortamının artık sona ermesi için öncü olacaklarının altını çizen Lekesizi, siyasi partiler ve STK'lara 'siyasi ayrılıkları bırakalım' mesajı verdi.
Tüm Yozgat'ı, Yozgat siyaseti ekseninde buluşmaya davet eden İl Başkanı Lekesiz, şunları söyledi:
"Tüm STK'lara aynı şekilde yaklaşacağız Somut projelerle geldikleri zaman tamamına koşulsuz destek vereceğiz. Yozgat'a fayda sağlayacağını düşündüğümüz tüm fikirlerin yanında olacağız."
Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yasin Nazım Kayhan da Yozgat'ın gelişimi noktasında ortaya konulacak iradenin önemine işaret ederek, AK Parti'nin iktidar partisi sorumluluğu ile hareket etmesi halinde toplumsal mutabakatla Yozgat sinerjisi oluşacağına inandığını söyledi.

Editör: TE Bilişim