AK Parti Yozgat Milletvekili aday adayı Fatih Arslan, Yozgat’ta görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi. Arslan, basın mensuplarıyla yaptığı toplantıda siyasetteki amacı ve hedefleri hakkında bilgi aktardı. 
Arslan, AK Parti Genel Merkezi’nde hukukçu kimliğiyle görev aldığını ve bundan sonraki hizmetlerine Milletvekili olarak devam etmek istediğini söyledi. Seçimlerde aday adayı gösterilmese de Yozgat ve AK Parti teşkilatı için elinden geleni yapmaya devam edeceğini ve Yozgat için mücadeleye devam edeceğini ifade eden Arslan, “Burada kişisel hırslardan daha ziyade partimizin ve Yozgat’ımızın menfaatlerinin ön planda olması gerektiğini düşünüyorum. Daha önce partimde yaşamış olduğum tecrübelerimi bu seferde Yozgat’ımız için milletvekili olarak inşallah memleketimiz eğer bize şans verirse mecliste devam ettirmek istiyorum. Ve Yozgat’ımız için gençliğimi vakfetmek istiyorum. Tabi bu süreçte arkadaşlarımız, büyüklerimiz aday adaylığı için başvuruda bulundular, her birisine başarılar diliyorum” dedi.
Yozgat için hayırlı olacak kişilerin seçilmesi gerektiğine inandığına vurgu yapan Arslan, “Yozgat’ımız 4’te 4 yaparak ilerideki Anayasa değişikliği sürecinde memleketimizi güçlü bir şekilde temsil etme fırsatını yakalattırır. Adalet Bakanımız Bekir Bozdağ ve milletvekili olarak halen Yozgat’ımızı temsil eden Sayın Yusuf Başer, Sayın Ertuğrul Soysal, daha önce partimize yine hizmet etmiş olan Mehmet Çiçek ve Abdulkadir Akgül ve rahmetli İlyas Arslan Beyefendi Yozgat’a çok ciddi katkılar sundu. Yozgat’ımız için inşa etmiş oldukları hizmet binasında inşallah biz de bir tuğla koyalım, bizim de bir katkımız olsun. İnşallah hemşerilerimiz ve öncelikle teşkilat mensuplarımız temayülde bize desteklerini esirgemezler” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim